Ihmiset ja suhteet

Tunteeko kumppanisi sinua kohtaan himoa vai uskollisuutta? Tätä erilaiset suudelmat viestittävät

Teksti: Anna.fi

Suudelma kertoo tunteista, ajatuksista ja suhteenne tilasta. Lue, mitä kumppanisi yrittää sinulle viestittää kehon eri osiin annetuilla suudelmilla.

Tunteeko kumppanisi sinua kohtaan himoa vai uskollisuutta? Tätä erilaiset suudelmat viestittävät

Poskisuudelma: En jätä sinua

Poskisuudelma kertoo kiintymyksestä. Se ei viestitä himoa, vaan kumppanuutta. Suutelija kertoo tarvitsevansa sinua ja olevansa samalla aallonpituudella. Poskisuudelma ilmaisee myös ystävyyttä ja luottamusta. Venäläiset tervehtivät märillä poskipusuilla, ranskalaiset hipaisevat poskea kevyesti.

Keskustele: Onko pussailu ja halaaminen pettämistä?

Suudelma nenälle: Olet suloinen

Suutelemalla nenälle sanot toiselle, että hän on suloinen. Nenäsuudelma merkitsee hellyyttä ja lumoutumista. Eskimosuudelma, jossa neniä hierotaan vastakkain, on leikkisä versio nenäsuudelmasta.

Suudelma niskaan: Haluan seksiä

Suudelma niskaan kertoo himosta. Suutelija haluaa rakastella kanssasi – heti. Niskasuudelma tuntuu erityisen kiihottavalta, koska et näe suutelijaa, ja tuntoaistisi herkistyy äärimmilleen.

Lue myös: Suuteluvinkit – Näin saat miehen kuumaksi

Suudelma kaulaan: Haluan juuri sinut

Myös kaulasuudelma merkitsee seksuaalista himoa. Suutelija ei kuitenkaan halua pelkkää seksiä, vaan seksiä juuri sinun kanssasi. Fritsujen imeminen on tapa merkitä kumppani, jotta muut jättäisivät tämän rauhaan. Kaula on todella erogeeninen alue, ja sen suutelu ja koskettelu voivat riittää esileikiksi.

Keskustele: Millä fritsu nopeasti pois?

Suudelma korvalehteen: Leiki kanssani

Suudelma korvalehdelle on leikkisä tapa kertoa olevansa sillä tuulella. Korvalehden näykkäisy ja venyttäminen ovat myös eläimellisiä eleitä. Korvasuudelmien kanssa kannattaa olla varovainen, sillä kaikki eivät pidä niistä. Ajatus korvan suutelemisesta voi tuntua likaiselta, ja kuuma hengitys voi tuntua pahalta. Tähtää korvalehteen, älä korvakäytävään.

Suudelma kädelle: Kunnioitan sinua

Klassinen käsisuudelma ilmaisee kunnioitusta, ja siinä on vanhanajan romantiikkaa. Käsisuudelma voi tuntua myös liian muodolliselta ja oudolta. Rennompi tapa on ottaa kumppanin molemmat kädet omiinsa, pujottaa sormet lomittain ja suukotella käsiä kauttaaltaan.

Suudelma solisluulle: Olet sensuelli

Solisluulle suuteleminen viestittää eroottista kiinnostusta. Suudelma on silti hyvin elegantti. Se ei ole yhtä suora ja omistava ele kuin kaulan imeminen. Kumartumalla suutelemaan naisen solisluuta mies ilmaisee kunnioitusta ja antautumista.

Keskustele: Nainen suutelua vailla

Suudelma vatsalle: Suuseksiä luvassa

Vatsan tai navan suuteleminen on suora kutsu seksiin. Mielikuvitus saa siivet, kun mietit, miten alas suudelmat voivat edetä. Vatsaa kannattaa suudella vasta, kun tunnet kumppanisi tarpeeksi hyvin. Ujo ihminen voi säikähtää näin intiimiä suudelmaa.

Keskustele: Seksi vs. suutelu

Varpaiden suuteleminen: Teen mitä tahansa

Varpaiden suuteleminen on palvova ja alistuva ele. Varpaiden imeminen on usein esileikkiä. Osa rakastaa näin äärimmäistä suudelmaa, mutta osa inhoaa ajatusta hikisistä varpaista. Varmista, että kumppanisi pitää tästä ennen kuin kokeilet.

Huulten pureminen: Kuulut minulle

Näykkivät, pientä puremista sisältävät suudelmat ovat kiusoittelua. Suutelija haluaa saada sinut sietämättömän kiihottuneeksi. Pureminen voi olla myös merkki mustasukkaisuudesta. Purija haluaa muistuttaa kumppaniaan siitä, kenelle tämä kuuluu.

Lue myös: Miten suudellaan hyvin?

Suudelma seinää vasten: Otan sinut nyt

Seinää vasten työntäminen kertoo kiimasta. Suutelija ei pysty hillitsemään itseään, vaan haluaa ottaa sinut heti. Suudelma seinää vasten johtaa usein pikaseksiin, jos löydätte rauhallisen nurkan ja pari minuuttia aikaa. Kyseessä on myös omistava ja mustasukkainen ele.

Selän taivuttaminen: Olet sietämättömän ihana

Jos mies taivuttaa sinua taaksepäin suudellessaan, hän rakastaa, mutta ei voi sietää sinua. Selän taivuttaminen kertoo myrskyisestä ja kipinöivästä suhteesta. Mies yrittää pitää naisen kurissa, mutta todellisuudessa rakastaa tämän haastavaa luonnetta.

Lue lisää:

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?
Erogeeniset alueet eli kumppanin kuumat paikat – 10 kysymystä
Haluatko parantaa parisuhteesi? Lopeta nalkuttaminen ja aloita vikittely

Teksti: Janica Brander
Kuva: Colourbox

Lähteet: Bestkisses, Board of Wisdom, Tips of Life and Love, Yourtango

X