Ihmiset ja suhteet

Vältä treffeillä nämä sudenkuopat!

Teksti: Anna.fi

Treffeillä asioiden putkeen meneminen on erityisen tärkeää, koska tämä seikka voi ratkaista, jatkuuko deittailunne. Listasimme alle asioita, jotka kannattaa treffeillä jättää sanomatta tai tekemättä!

Treffit

Älä unohda tärkeitä yksityiskohtia

Jos olet menossa uuden ihmisen kanssa ensimmäistä kertaa treffeillä ja varsinkin, jos olet menossa sokkotreffeille selvitä ainakin deittisi etunimi ennen tapaamistanne. Nimen unohtaminen on varsin noloa etenkin siinä tapauksessa, jos olette tavanneet joskus aikaisemmin. Pohdi etukäteen myös, liittyykö treffeihinne jotain muutakin sellaista, jonka hän olettaa sinun muistavan.

Älä toista aiemman suhteesi rituaaleja

Älä koskaan vie uutta tuttavuuttasi samaan ravintolaan, joka oli sinun ja eksäsi suosikki. Sen lisäksi, että sinulle tulisi todennäköisesti illan aikana kiusaantunut olo jo paikan takia, voi olla mahdollista, että entinen sulhosi istuu viereisessä pöydässä.

Älä teeskentele

Jos treffiseurasi ehdottaa, että menisitte sporttibaariin katsomaan jalkapalloa, älä teeskentele rakastavasi ehdotusta, jos se tosiasiassa puistattaa sinua. Halutessasi voit mielenkiintoisen ihmisen vuoksi taipua nauttimaan drinkkisi sellaisellakin paikassa, joka ei kuulu suosikkeihisi, mutta älä johda häntä harhaan. Muussa tapauksessa joudut todennäköisesti samojen asioiden kanssa ongelmiin, jos välillenne kehittyykin seurustelusuhde.

Älä juo liikaa

Treffeillä useimmiten kuljetaan kahvi- tai drinkkilinjalla, ja silloin kun valinta osuu alkoholijuomiin, kannattaa olla tarkkana, ettei mahdollisesta treffijännityksestään huolimatta nauti juomia kaksin käsin. Harva mies viehättyy horjuvan, päälle puhuvan ja asiasta toiseen hyppivän naisen seurassa. Jos hän illan päätteksi kantaa sinut taksiin ja ohjeistaa kuskin huolehtimaan sinut kotiin, on todennäköistä, että treffit olivat ensimmäiset ja viimeiset.

Älä vilkuile puhelintasi

Jos hän alkaa kertoa sinulle pitkästyttävää tarinaa, haluaisit ehkä uppoutua hetkeksi puhelimesi pariin. Älä kuitenkaan tee näin, vaan kaiva puhelimesi esiin korkeintaan siinä vaiheessa, kun hän käy miestenhuoneessa. Vaikka keskustelu ei kiinnostaisikaan sinua, on epäkohteliasta tuoda asia esiin. Lisäksi tarina voi paljastaa hänestä jotain yllättävää ja varsin kiinnostavaa, joten kuuntele kärsivällisesti loppuun saakka.

Deittailu, kännykät

Älä puhu aiemmista parisuhteistasi

Älä repostele aiemmilla miesystävilläsi tai treffikokemuksillasi, sillä nämä asiat jos mitkä saavat deittisi tuntemaan olonsa kiusalliseksi. Jos sinulla kuitenkin on merkittäviä asioita tai muutoksia elämässäsi, joista haluat kertoa, niistä puhuminen voi olla paikallaan. Todennäköisesti teet samalla häneen vaikutuksen avoimuudellasi. Kaikkea ei tosin tarvitse kertoa ensitapaamisen aikana.

Älä kerskaile

Miehen näkökulmasta ylpeily ja kerskuminen ovat usein merkkejä heikosta itsetunnosta. Älä siis korosta liikaa itseäsi ja ylpeile rahoillasi, saavutuksillasi työelämässä tai muillakaan asioilla. Oman menestyksen ja erinomaisuuden korostaminen saa melko varmasti treffikumppanisi tuntemaan olonsa epämukavaksi, jopa vähäpätöiseksi. Vaikkei elämäsi olisikaan niin täydellistä kuin annat ymmärtää, hän saattaa ajatella, että olet hänen saavuttamattomissaan siitä huolimatta, että itse asiassa pohjimmiltasi toivoisitkin välillenne jotain vakavampaa.

Älä tyrkytä tapaamista perheesi kanssa

Se, että pääset tapaamaan mielitiettysi perheen ja sisarukset, voi kertoa paljon siitä, millainen ihminen hän on. Myös hän on varmasti kiinnostunut tapaamaan sinun perheesi sitten aikanaan. Tutustu häneen rauhassa ja anna ajan kulua ennen kuin buukkaat hänet vieraaksi sukupäivällisille.

tyttöjen ilta

Älä turhaan kysele lupaa menoillesi

Vaikka suhteenne olisi edennyt siihen vaiheeseen, että vietätte yhdessä useita päiviä ja öitä joka viikko, älä unohda omia ystäviäsi! Kun naispuoliset ystäväsi haluavat lähteä baanalle kanssasi, lupaudu mukaan ilman, että kysyt ensin häneltä luvan! Tee itsenäisesti suunnitelmia ystäviesi kanssa ja kerro asiasta hänelle sitten, kun luontevasti otatte tulevan viikonlopun puheeksi. Loppujen lopuksi omaa elämäänsäkin ylläpitävä ihminen on kiinnostavampi kuin sellainen, jonka oma tahto hautautuu toisen toiveisiin ja liialliseen miellyttämisen tarpeeseen.

Vältä vaikeita puheenaiheita

Kun elätte seesteistä ja ihanaa deittailuvaihetta, ja vasta tutustutte toisiinne, on luontevaa jättää liian syvälliset, arat ja hankalat puheenaiheet sikseen. Älä kaivele tai tivaa asioita, joista hän ei selvästikään ole valmis vielä puhumaan. Toisaalta sinun ei kannata välttää keskustelua asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä. Jos ajattelutavassanne on valtavia eroja, on tämäkin parempi huomata ennemmin kuin myöhemmin.

Lähde: Glamour.com
Kuvat: Colourbox.com

X