Rita ja Aki Manninen ovat tyttövauvan tuoreet vanhemmat.
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat tyttövauvan tuoreet vanhemmat.
Julkkikset

Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen hartaasti odotettu lapsi on syntynyt: ”Tuli maailman kaunein tyttö”

Rita Niemi-Mannisen, 39, ja Aki Mannisen, 43, esikoislapsi on syntynyt! Onnellinen isä ilmoitti ilouutisen Instagramissa.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: OM-arkisto

Temptation Island Suomi -ohjelmasta ja Gladiaattoreista tutuiksi tulleet Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat saaneet tyttären. Tyttö on parin esikoinen.

Tuore isä paljasti iloisen uutisen lapsen syntymästä Instagramissa.

– Voi taivas tyttö, minkä teit! Tieräksää semmoisen asian, että äiti on urhea ja se teki maailman hienoimman työn tänään. Susta tuli maailman kaunein tyttö, mikä täällä Telluksella on ollut.  Tieräksää, että iskä tulee kertomaan sulle aika paljon tarinoita. Nää vahvat kädet suojelee sua kaikelta pahalta, aina. Sulle tulee vaan pelkästään hyvää, silminnähden onnellinen Aki puhelee sylissä olevalle tyttärelleen Instagram-tarinat-osiossa julkaisemassaan videossa.

Instagramiin tiuhaan päivityksiä synnytyssairaalasta

Pari päivitti tiuhaan kuulumisiaan Instagram-seuraajilleen synnytyssairaalasta ja jo ennen sinne lähtemistä.

– Tää päivä tuli! Supistukset ja lapsiveden tihkuminen kertoivat, että on aika lähteä sairaalaan. En voi käsittää, kohta me tapaamme niin kovin rakkaan pikkuisemme kanssa. Toivotaan, että kaikki menee hyvin loppuun saakka! Rita kuvaili sairaalaan siirtymisen tunnelmia Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Aki ehti mukaan synnytykseen

Ritan ja Akin tyttären laskettu aika oli 19. kesäkuuta. Aki jännitti etukäteen, ehtiikö hän vaimonsa mukaan synnytyssaliin. Aki nähdään nimittäin Suurin pudottaja –ohjelman toisena huippuvalmentajana, ja sarjan kuvaukset ovat parhaillaan meneillään.

– Toivon, että ehdin napanuoran katkaisemaan, Aki totesi Annan haastattelussa toukokuun lopussa.

Aki kertoi samassa haastattelussa, että odotusaika on mennyt mallikkaasti.

– Vaimon mieliala on ollut välillä kuin kevätsää konsanaan, eli se vaihtelee aika lahjakkaasti. Vaimoni on kuitenkin aivan ihana. Täytyy nostaa iso hattu, sillä Rita on hoitanut raskausajan hienosti.

Aki jakoi synnytyssairaalatunnelmiaan Instagramissa.

– Ehkä vaikeinta mitä tiedän, katsella toisen tuskaa. Ei voi auttaa mitenkään, Aki purki tuntojaan julkaisemansa kuvan kuvatekstissä.

Aki ja Rita yrittivät lasta kolme ja puoli vuotta

Syntynyt lapsi on erittäin hartaasti odotettu. Rita ja Aki ovat puhuneet avoimesti lapsihaaveistaan ja lapsettomuudestaan.

He ehtivät yrittää lasta kolme ja puoli vuotta ennen tärppäämistä. Heidän oli tarkoitus aloittaa lapsettomuushoidot, mutta tieto raskaudesta yllätti parin iloisesti, eikä lapsettomuushoidoille enää ollutkaan tarvetta. Pari jakoi tiedon raskaudesta julkisesti hyvin aikaisin, kun raskaus oli edennyt viikolle 6.

Juttua muokattu 23.4.2021 klo 16:01: Jutusta poistettu kuva Aki Mannisen Instragram Storiesista sekä toimimaton Instagram-kuvaupotus.

X