Julkkikset

Alkoholista luopunut Simo Silmu kertoo Seurassa oppineensa vaimoltaan yllättävän rentoutumiskeinon: ”Olen aina ollut käsilläni tekijä”

Yölintu-yhtyeen laulaja Simo Silmu ei ole tarttunut pulloon lähes kahteen vuoteen. Sen sijaan hänet löytää usein sukkapuikot kädestä, kertoo uusin Seura.
8.8.2019 Teksti: Aino Haaparanta Kuvat: Seppo Saarentola

Laulaja Simo Silmu kertoo uusimmassa Seurassa elävänsä hyvää kautta: alkoholi jäi melkein kaksi vuotta sitten ja parisuhde Päivi-vaimon kanssa voi hyvin. Siinä missä Simo saattoi vielä muutamia vuosia sitten aloittaa ja lopettaa päivänsä alkoholilla, viettää laulaja nykyään aikansa hyvin toisella tapaa.

”Katsoin kerran kotona, kun Päivi kutoi villasukkaa ja päätin silloin, että minäkin opettelen tuon taidon”, Simo kertoo Seurassa.

Sukkapuikot pullon sijaan

Simo Silmu kertoo lehdessä, että yhteydenpito ystäviin ja sukulaisiin kärsi vahvasti alkoholista. Se harmittaa laulajaa.

”Tietysti kadun myös peruuntuneita keikkoja ja minuun pettyneitä faneja ja keikkajärjestäjiä.”

Nykyään Simon löytääkin takahuoneesta kaljapullon sijaan sukkapuikot kädestä. Siitä läheisetkin ovat päässeet nauttimaan.

”Äidilleni ja anopilleni olen neulonut kaulahuivit, Päivillä on minun tekemät villasukat, parhaillaan teen yllätyslahjaksi eräälle kollegalleni kaulahuivia ja samaan sävyyn sopivia villasukkia. Lahjoitan ne hänelle sitten yllätyksenä ja yllättävässä tilanteessa.”

Simo kertoo neulomisen olevan hänelle ennen kaikkea rentoutumiskeino.

”Olen aina ollut käsilläni tekijä. Tämä on mukavaa ajanvietettä ja yhteinen harrastus Päivin kanssa. Kotona katsomme Salkkareita ja molemmilla on työn alla jotain neulottavaa.”

Lue lisää uusimmasta Seurasta!

Lue myös

Suosittelemme