Anna Hanskista tuli 47-vuotias mummi! Esikoistytär sai pojan
Anna Hanskista tuli nuori mummi, mutta ikäkriisistä hän ei ole kärsinyt. – Olen aina tuntenut olevani ikäistäni vanhempi, Anna Hanski kertoi aiemmin tänä vuonna Anna-lehden haastattelussa.
Julkkikset

Anna Hanski, 47, on nyt tuore mummi! Esikoistytär synnytti pojan

Iskelmälaulaja Anna Hanskista, 47, tuli yhtä nuori isoäiti kuin hänen omasta äidistään aikoinaan. Anna Hanskin 23-vuotias Nenna-tytär sai esikoisensa viikonloppuna.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Otavamedia

Laulaja Anna Hanskista, 47, on tullut viikonloppuna tuore isoäiti. Annan ja hänen entisen aviomiehensä Leri Leskisen 23-vuotias tytär Nenna synnytti esikoispoikansa Naistenklinikalla Helsingissä.

Anna Hanski julkaisi suloisen kuvan vastasyntyneestä pienokaisesta omalla Instagram-tilillään, ja kuva keräsi nopeasti tykkäyksiä ja onnentoivotuksia.

Ensi kohtaaminen❤️ #babyboy #newborn #mummi #grandmother #ohboy #life

A post shared by Anna Hanski (@annamilanja) on

Anna Hanskin tytär Nenna jatkoi suvun perinteitä

Anna Hanskista tuli melko nuori mummi, mutta se on oikeastaan ollut suvun perinne. Annan 23-vuotias Nenna sai esikoisensa saman ikäisenä kuin Anna ja hänen oma Isa-äitinsäkin aikoinaan.

Vielä muutama vuosi sitten Anna itse haaveili kolmannesta lapsesta.

– Nyt tuntuu hyvältä, että asiat menivät juuri näin. Lapsenlapsen kanssa voin olla omien töitteni ja jaksamiseni puitteissa, minun ei tarvitse vastata jokapäiväisen hoidon säätämisestä. Saan vain nauttia vauvan tuoksusta, Anna Hanski kertoo tuoreessa Anna-lehden haastattelussa.

Anna päätti jo hyvissä ajoin ennen lapsen syntymää, että hänen kutsunimensä tulee olemaan mummi, i:llä.

Paljon onnea Nenna, Anna ja koko perhe!

X