Maarit on työskennellyt kameran edessä myös mainoksissa ja elokuvissa.
Julkkikset

Annan uusi lifestyle-vloggaaja Maarit Häkkinen: ”Haluan voida kiireisessä arjessa hyvin”

Annan lifestyle-vloggaaja Maarit Häkkinen käsittelee vlogissaan kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. – En ole virtausten mukana menevä muoti-ihminen, mutta pidän kauniista asioista ja haluan voida arjessa hyvin, Maarit sanoo.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Heli Hirvelä/Otavamedia

Olet aloittanut lifestyle-vlogin. Mitä aiheita aiot vlogissasi käsitellä?

– Monipuolisesti kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Voin vaikka testata ilmajoogaa, käydä hampaidenvalkaisussa, matkustaa samppanjafestareille Ranskaan tai testata, miten tehdään kromikynnet. En ole viimeisten virtausten mukana menevä muoti-ihminen, mutta pidän kauniista asioista ja haluan voida kiireisessä arjessa hyvin.

Mistä vloggaamisessa on oikeastaan kyse?

– Blogissa kirjoitetaan, mutta vlogissa videoidaan asia. Lähden tutkimusmatkalle ja kuvaan itse: haastattelen, opettelen ja testaan ja teen siitä videon. En ole törmännyt täysin vastaavaan vlogiin Suomessa tai maailmalla. Odotan rakentavaa palautetta katselijoilta, jotta voimme kehittää vlogia yhdessä.

Miltä kameran edessä oleminen tuntuu?

– Olen tehnyt töitä pitkään kameran molemmin puolin – teatteria, tv:tä ja elokuvaakin – ja esiintynyt lukuisissa mainoksissa. Olen ajatellut olevani kotonani kameran edessä, mutta kun testasin kameroita ensimmäistä kertaa, meinasi tulla rimakauhu. Tämä on niin erilaista: puhua yksin kameralle. Vaikka olen aikuinen, pitää itseluottamusta vielä kasvattaa. Ihailen sitä, kuinka luontevasti nuoret sen tekevät.

Mitä vlogeja seuraat?

– Seuraan kansainvälisiä aikuisten naisten vlogeja ja muotivloggareita kuten Lydia Milleniä ja Lisa Eldridgeä. Casey Neistat taas on ollut uraauurtava vloggaaja monella tapaa myös markkinointimielessä.

Mitä muuta teet vloggaamisen rinnalla?

– Yritän tasapainoilla arjen kanssa: harrastaa kiireessä liikuntaa, matkustaa ja pitää palikat järjestyksessä. Vietän kaiken mahdollisen ajan perheen kanssa ja ulkoilutan chihuahuaamme Jekkua. 

Maaritin vlogiin pääsee täältä.

Lue myös:

Mindfulness-guru paljastaa: 5 pientä asiaa, jotka sinun kannattaisi tehdä joka päivä

Mielialaa parantava joogaharjoitus: 7 masennusta ja ahdistusta helpottavaa jooga-asentoa

X