Anne Kukkohovi
Anne Kukkohovi käy mielellään ulkomailla myös sen vuoksi, ettei saa siellä ylimääräistä huomiota. –Maailmalla kukaan ei tunne minua ja voin tehdä, mitä haluan, Anne nauraa.
Julkkikset

Anne Kukkohovin avioerosta tuli virallista – viihtyy hyvin itsekseen: ”Olen ollut sarjaseurustelija”

Vuosi sitten eronnut yrittäjä Anne Kukkohovi kertoo nauttivansa nyt yksinolosta.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Heli Hirvelä

Yrittäjä Anne Kukkohovi juhlisti Finnairin suorien Los Angelesin lentojen lanseerausta Yhdysvaltain suurlähetystössä ex-puolisonsa Joni Kukkohovin kanssa.

Kaksikko luotsaa yhdessä Suomessa tuotettua Supermood-kosmetiikkabrändiään ja on jatkuvasti tiiviisti yhteyksissä Amerikkaan.

–Mikään muu ei ole oikeastaan muuttunut välillämme kuin se, että meillä molemmilla on nyt oma rauhamme omissa kodeissamme. Olemme edelleen tosi hyviä kavereita ja teemme töitä yhdessä, Anne kertoo.

”Kun olen yksin, todellakin nautin siitä”

Koko aikuisikänsä seurustelusuhteissa ollut Anne viihtyy nyt erinomaisesti yksin.

– Kaikki yrittävät koko ajan naittaa minua, mikä tuntuu hämmentävältä. En ole ehtinyt lainkaan ajatella seurustelukuvioita, sillä keskittymiseni on täysin työasioissa. Tulihan erommekin viralliseksi vasta muutama viikko sitten. Olen ollut sarjaseurustelija ja parisuhteessa jonkun kanssa siitä asti, kun rintani ovat kasvaneet. Siksi tuntuukin tärkeältä vetää vähän happea ja olla jonkin aikaa yksin – varsinkin, kun takana on 17 vuoden liitto, Anne pohtii.

Anne asuu nykyään kahdestaan Miska-poikansa kanssa. Yksinäisiä koti-iltoja ei ole loppujen lopuksi kovin usein.

– Kun olen yksin, todellakin nautin siitä. Viimeksi laitoin vaan musiikit täysille ja makasin olohuoneemme lattialla. Siinä olivat villit lauantai-illan menoni, Anne nauraa.

X