Anni Hautala
Anni Hautala nähdään Kupla-ohjelman vakiopanelistina.
Julkkikset

Vastikään kihlautunut Anni Hautala ei vielä suunnittele häitä: ”Olen tosi onnellinen”

Uuden some- ja digimaailmaan sijoittuvan Kupla-ohjelman panelisti Anni Hautala, 35, pyrkii välttämään itsensä googlettamista. – Aina, kun kirjoitan hakuun Anni Hautala, Google ehdottaa Anni Hautala tulot tai Anni Hautala poikaystävä, nauraa stand up -koomikko Niko Kivelän kanssa kihlautunut Anni.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: OM-arkisto

Ennen kevättä juontaja Anni Hautala, 35, oli todella paljon esillä: ensin hän juonsi Emma-gaalan, sitten tulivat tv-sarjat eli Kielletty rakkaus, Kadonneen jäljillä, Idols ja Kaikki vastaan 1. Monessa mukana olemisen takia Anni suunnitteli vielä ennen kevättä, että hänen naamaansa ei nähtäisi televisiossa kevään aikana.

– Ajatuksena oli, etteivät kaikki kyllästyisi minuun. En ollut suunnitellut tätä Kupla-juttua mitenkään, Anni kertoo.

Anni pääsee työskentelemään idoliensa kanssa

Kupla on some- ja digimaailmaan sijoittuva viihdeohjelma, jossa ohjelmassa puheenjohtajana toimiva Henkka Hyppönen jakaa panelisteille viikon aiheisiin liittyviä tehtäviä, joissa mitataan nykyihmisen tärkeintä ominaisuutta: nettinokkeluutta.

Ohjelman vakiopanelisteina nähdään Annin lisäksi Aku Hirviniemi, Pirkka-Pekka Petelius. Lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään myös vieraileva panelisti.

– Olen otettu, kiitollinen ja sanoin kuvaamattoman fiiliksissä, että saan tehdä töitä Pirkka-Pekan, Akun ja Henkan kanssa. He ovat kaikki suuria idoleitani.

Anni pyrkii välttämään itsensä googlettamista

Insta-addiktiksi tunnustautuva Anni myöntää, että kännykkä on kasvanut nuorison lisäksi myös hänen käteensä.

– En uskalla laittaa kännykkääni sitä appia, joka paljastaa, kauanko käytän kännykkää päivässä. Tiedän, että käytän kännykkää liikaa, Anni sanoo.

Netistä löytyy tietoa ja kuvia maailman lisäksi usein myös ihmisistä itsestään. Mikä on erikoisin asia, johon Anni on törmännyt googlettaessaan itseään?

– Pyrin välttämään itseni googlettamista. Aina, kun kirjoitan Googleen Anni Hautala, Google ehdottaa Anni Hautala tulot tai Anni Hautala poikaystävä.

Anni Hautala tulot ja Anni Hautala poikaystävä ovat siis suosittuja hakuja. Vai muistaako kännykkä tai tietokone kenties, että Anni itse on tehnyt haut kyseisillä sanoilla.

– En ole googlettanut tulojani tai poikaystävääni. Ne olen tiennyt muuten, Anni toteaa ja puhkeaa nauruun.

Kihlautunut Anni viettää pääsiäisen Kuusamossa

Anni on kihlautunut vastikään avopuolisonsa, stand up -koomikko Niko Kivelän kanssa. Häät eivät kuitenkaan ole vielä suunnitteilla.

– Tämä on iloinen asia ja olen tosi onnellinen, Anni paljastaa.

Pääsiäisenä aikeena on suunnata Kuusamoon.

– Toivottavasti pääsemme Rukalle laskettelemaan. Ymmärrän, että Kuusamo ei ole Lappia, mutta näin helsinkiläiselle se menee täydestä, Anni sanoo.

Kupla alkaa Nelosella maanantaina 2.4. klo 21.

X