Anni Hautala on saanut tyttövauvan puolisonsa Ilkka Ihamäen kanssa.
Julkkikset

Anni Hautala sai tyttövauvan! Jokainen synnyttäjä ansaitsisi kuulla Ilkka Ihamäen sanat

Anni Hautala, 39, ja Ilkka Ihamäki, 36, ovat saaneet toisen lapsensa.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Juontaja Anni Hautala ja ”hovimuusikkona” tunnettu Ilkka Ihamäki ovat toivottaneet tervetulleeksi toisen lapsensa. Pari kertoi vauvan syntymästä Instagramissa. Suloisissa kuvissa vanhemmat poseeraavat pieni käärö sylissään.

”Hän on täällä! Pieni tyttö! Onnesta sykkyrällä häntä täällä Ilkan kanssa ihailemme! Pian hän pääsee tapaamaan isoveljetkin! Ihanuutta!” Anni kirjoittaa.

”Meille syntyi pieni tyttö. Kaikki meni hyvin, enkä voi muuta kuin ihailla rakasta Anniani”, Ilkka kertoo omalla Instagram-tilillään.

”Niin kiitollinen ja onnellinen olo tästä perheestä.”

Rennompi ote vanhemmuuteen

Pariskunta kertoi julkisesti toisen lapsen odotuksesta viime marraskuussa. Annin ja Ilkan esikoinen syntyi marraskuussa 2020. Annilla on myös vuonna 2009 syntynyt poika aikaisemmasta suhteestaan.

Anni ja Ilkka kertoivat seurustelevansa Aamulypsyn suorassa lähetyksessä vuonna 2020. Annan viime marraskuisessa haastattelussa Anni jakoi ajatuksiaan lapsiperhearjesta Ilkan kanssa. Juontajan mukaan Ilkka on pariskunnasta esimerkiksi se, joka kokkaa enemmän ja kattaa pöydän.

Haastattelussa Anni pohti myös vanhemmuutta. Hän tuli ensimmäisen kerran raskaaksi 27-vuotiaana. Nyt 39-vuotiaana juontaja osaa suhtautua lastenkasvatukseen ja -hoitoon kepeämmin.

– Äitiydestä tuli suorittamista. Lapsi nukkui huonosti, mutta silti pyörin vauvauinneissa ja muskareissa väsyneenä ja imetyksestä laihtuneena luurankona, Anni muisteli.

– Tiedän kaikkien vaiheiden menevän nopeasti ohitse. Päivät ovat välillä pitkiä, mutta vuodet lyhyitä. Turha stressaaminen teki äitiydestä ensimmäisenä vauva-aikana rankempaa.

X