Anni ja Ilkka Ihamäki
Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki menivät naimisiin!
Julkkikset

Anni Hautala otti Ilkka Ihamäen sukunimen – jokainen hääpari arvostaisi Jaajo Linnonmaan sanoja

Juontaja Anni Hautalan ja laulaja-lauluntekijä Ilkka Ihamäen perheellä oli ikimuistoinen viikonloppu: tytär sai nimen ja vanhemmat toisensa vihkimisessä.
Teksti: Tiia Kailaheimo Kuvat: Niclas Mäkelä, Liisa Valonen / OM-arkisto

”Meidän perheessä tää sunnuntai oli ikimuistoinen.”

Näin kirjoittaa Instagram-postauksessaan ”hovimuusikkona” tunnettu Ilkka Ihamäki. Syitä ikimuistoiseen päivään on kaksi.

”Pieni tyttäremme sai nimen ja samalla meidät vihittiin, eli mun kahden lapseni äidistä Annista tuli lähimpien ystävien ja sukulaisten todistaessa rouva Ihamäki.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hovimuusikko Ilkka (@ilkkaihamaki) jakama julkaisu

Onnellisessa hääkuvassa on meneillään sormusten vaihtaminen.

”Tän onnellisempaa päivää en muista kokeneeni”, Ilkka päättää kirjoituksensa.

Myös juontaja Anni Hautala hehkutti rakkaudentäyteistä tapahtumaa omalla kanavallaan, tosin vähäsanaisemmin.

”Just married! T. Anni Ihamäki”, hän kirjoittaa.

Samalla Anni paljastaa sukunimensä vaihtuneen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Anni Ihamäki (@annihautala) jakama julkaisu

Aamulypsyllä osuutta asiaan

Omassa somessaan Annia ja Ilkkaa onnittelee myös parin yhteinen työkaveri ja läheinen ystävä Jaajo Linnonmaa.

Jaajo kertoo, että hänen suosikkihetkensä häissä on se, jossa hääpari kertoo mistä toisessa tykkää. Tämän parin avuista Jaajo oli ehdottomasti samaa mieltä.

”Pappi luetteli juuri niitä asioita mitkä tekee näistä kahdesta myös mulle niin tärkeitä. Anni on aikaansaava, iloinen ja yksinkertaisesti parasta seuraa. Ilkka taas luotettava, luova ja ystävä vailla vertaa.”

”Onpa ollut ilo tutustua molempiin aluksi ystävinä ja vielä hauskempaa pariskuntana. Ja nyt avioparina”, Jaajo kirjoittaa.

Aamulypsyyn viitaten Jaajo antaa myös itselleen hieman kunniaa parin yhteensaattamisesta.

”Onhan tässä omillakin valinnoilla ollut vähän osuutta lopputulokseen, mutta kyllä nämä kaksi olisi ilman Aamulypsyäkin toisensa löytäneet.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) jakama julkaisu

Anni ja Jaajo ryhtyivät vetämään radio-ohjelma Aamulypsyä vuonna 2006. Välillä ohjelmassa vieraili myös Hovimuusikko Ilkka.

Viime marraskuussa Anni kertoi Annalle, että kuulijat eivät uskoneet, kun Anni ja Ilkka julkistivat suhteensa suorassa lähetyksessä vuonna 2020. Samalla he kertoivat odottavansa yhdessä vauvaa. Ihmiset luulivat sitä lähetykseen kuuluvaksi huulenheitoksi.

– Tuntui hyvältä, että saimme kertoa asian itse suoraan maailmalle. Silti monet epäilivät puheidemme perää. Myöhemmin joku kysyi Ilkalta keikalla, että ollaanko me oikeasti pari. Ilkka vastasi aivan hämmentyneenä, että tietysti ollaan – olemmehan juuri perustaneet perheen, Anni muistelee.

Suhde sai siis alkaa rauhassa ilman suurempia uteluita.

– Emme koskaan edes yrittäneet salailla suhdettamme, vaikka moni ilmeisesti luulee niin. Kävimme treffeillä, leffassa ja syömässä ihan kaikessa rauhassa. Kukaan ei vaan tajunnut, että olemme yhdessä, Anni hämmästelee.

Kotiliesi.fi: Anni Hautala ihmetteli yläasteen köksäntunnilla, miten jäätelöä voi laittaa uuniin – povaa nyt paluuta unohdetulle klassikkoherkulle

Muokattu otsikkoa klo 13.23.

X