Julkkikset

Anni Hautala syö usein tähteitä: ”Vihaan heittää ruokaa roskiin”

Juontaja Anni Hautala kokkaa kotona tähteistä. Annin syksyllä ilmestyvässä ruokakirjassa keskitytään helppoihin ja nopeisiin resepteihin.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Sampo Korhonen, Paula Kukkonen/Otavamedia

Anni Hautalalta ilmestyy syksyllä ruokakirja.

Juontaja Anni Hautala kokkaa kotona tähteistä. Annin syksyllä ilmestyvässä ruokakirjassa keskitytään helppoihin ja nopeisiin resepteihin.

Otavan perinteisiä kirjasyksyn avajaisia juhlittiin kustannusosakeyhtiön pihalla Helsingissä. Juhlissa piipahtaneelta juontajalta Anni Hautalalta, 35, ilmestyy marraskuussa ruokakirja, jonka reseptit ovat mahdollisimman helppoja ja nopeita.

– Niissä saa käyttää valmista lihalientäkin! Kirjan tavoitteena on se, että utsjokelainen pystyy tekemään safkat yhtä hyvin kuin helsinkiläinenkin. Kirjassa ei turhia hifistellä, Anni luonnehti.

Anni Hautala
Juontaja Anni Hautala vieraili Otavan kirjasyksyn avajaisissa. Hänellä oli mukanaan suomalaisen Lovia-merkin lohennahasta tehty laukku.

Kotona kiireinen juontaja ei kokkaile suinkaan joka päivä. Avajaispäivänäkin Anni laski perheen syövän yhä toissapäiväistä spagetti bolognesea.

– Minulla on aina kokkisota itseni kanssa. Vihaan heittää ruokaa roskiin, joten yritän käyttää aina kaiken uudestaan. Osaan mielestäni käyttää hyvin tähteitä.

Anni kertoi Annan haastattelussa vuonna 2016, että arjessa häntä voi helliä halailun lisäksi juurikin kokkaamalla.

– Olen aina hirveän onnellinen, kun minulle laitetaan ruokaa, Anni sanoi tuolloin.

Lue myös:

Aamulypsyn Anni Hautala: ”Uskoin, etten koskaan eroaisi”

Aamylypsyn Anni Hautala: ”Pidimme Jaajo Linnonmaan kanssa aluksi mykkäkoulua”

Anni Hautala laskettelee, vaikka laji on alkanut tuntua vaaralliselta: ”Haluan mennä pelkojani päin, myös elämässä”

X