Anni Hautala syö usein tähteitä: ”Vihaan heittää ruokaa roskiin”
Juontaja Anni Hautala kokkaa kotona tähteistä. Annin syksyllä ilmestyvässä ruokakirjassa keskitytään helppoihin ja nopeisiin resepteihin.
Juontaja Anni Hautala kokkaa kotona tähteistä. Annin syksyllä ilmestyvässä ruokakirjassa keskitytään helppoihin ja nopeisiin resepteihin.
Juontaja Anni Hautala kokkaa kotona tähteistä. Annin syksyllä ilmestyvässä ruokakirjassa keskitytään helppoihin ja nopeisiin resepteihin.
Otavan perinteisiä kirjasyksyn avajaisia juhlittiin kustannusosakeyhtiön pihalla Helsingissä. Juhlissa piipahtaneelta juontajalta Anni Hautalalta, 35, ilmestyy marraskuussa ruokakirja, jonka reseptit ovat mahdollisimman helppoja ja nopeita.
– Niissä saa käyttää valmista lihalientäkin! Kirjan tavoitteena on se, että utsjokelainen pystyy tekemään safkat yhtä hyvin kuin helsinkiläinenkin. Kirjassa ei turhia hifistellä, Anni luonnehti.
Kotona kiireinen juontaja ei kokkaile suinkaan joka päivä. Avajaispäivänäkin Anni laski perheen syövän yhä toissapäiväistä spagetti bolognesea.
– Minulla on aina kokkisota itseni kanssa. Vihaan heittää ruokaa roskiin, joten yritän käyttää aina kaiken uudestaan. Osaan mielestäni käyttää hyvin tähteitä.
Anni kertoi Annan haastattelussa vuonna 2016, että arjessa häntä voi helliä halailun lisäksi juurikin kokkaamalla.
– Olen aina hirveän onnellinen, kun minulle laitetaan ruokaa, Anni sanoi tuolloin.
Aamulypsyn Anni Hautala: ”Uskoin, etten koskaan eroaisi”
Aamylypsyn Anni Hautala: ”Pidimme Jaajo Linnonmaan kanssa aluksi mykkäkoulua”
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous