anni ihamäki
Anni Ihamäellä on näppärä vinkki silmäpusseihin.
Julkkikset

Anni Ihamäen aurinkolasien takana on huvittavan helppo kauneussalaisuus! Silmäpussikikka: ”Kohteessa sit ne veke”

Vaivaavatko silmäpussit syksyn arkitouhotuksessa? Juontaja Anni Ihamäellä on pulmaan huvittavan yksinkertainen mutta toimiva ratkaisu.
Teksti: Tiia Kailaheimo Kuvat: Liisa Valonen / OM-arkisto

Syksyn tullen aikaiset aamut ja silmäpussit ovat monille arkipäivää. Niin myös Suomipopin Aamulypsystä tutulle Anni Ihamäelle (os. Hautala), jolla onkin silmäpussien taltuttamiseen näppärä vinkki.

Instagram-tilillään jakamallaan videolla Anni istuu autossa aurinkolasit päässä. Sitten lasien alta paljastuvat silmälaput.

”Kotona laput silmäpussien päälle ja kohteessa sit ne veke. Ja toivottavasti tilanne lappujen myötä parempi”, Anni kirjoittaa.

Videolla nauravainen Anni esittelee silenneitä silmänalusiaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Anni Ihamäki (@annihautala) jakama julkaisu

Silmälaput aurinkolasien alle -kikalla laput ehtivät vaikuttaa hieman pidempään ja ilme on mahdollisimman freesi kohteessa, kuten työpaikalla.

Syy silmäpusseihin saattaa piillä milloin missäkin – huonosti nukutussa yössä tai raskaammissa herkutteluissa. Annan jutussa vuodelta 2018 vinkataan, että silmäpusseja voi koittaa pienentää viilentävillä konsteilla, sillä viileys laskee turvotusta.

Annin aurinkolasivinkkiin tätä voi soveltaa pitämällä silmälappuja jääkaapissa! Silmäpusseja voi koittaa häivyttää myös sopivalla silmänympärysvoiteella ja välttelemällä vatsallaan nukkumista.

Uusia kuvioita

Suosikkijuontajan vuosi on ollut tapahtumantäyteinen. Huhtikuussa Anni sai puolisonsa Ilkka Ihamäen kanssa pariskunnan toisen lapsen. Myös Ilkka on tuttu Aamulypsystä, jossa hän kulkee nimellä Hovimuusikko Ilkka.

Elokuussa perheen uusin tulokas sai nimen ja vanhemmat toisensa, kun Anni ja Ilkka menivät naimisiin.

Myös työrintamalla Annilla tapahtuu. Anni juontaa juuri alkanutta Big Brother Suomi -ohjelmaa yhdessä Sami Kurosen ja Janni Hussin kanssa. Uuden kauden aloitusjakso nähtiin eilen sunnuntaina 4. syyskuuta.

X