Julkkikset

Antti Holmalta tuplayllätys! Julkaisi uuden romaanin ja jätti New Yorkin – valoi uuteen kotiinsa betonista painot treeniä varten

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja kirjailija Antti Holma päivitti pitkästä aikaa kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Paula Kukkonen

Antti Holma asuu nykyään miehensä kanssa Los Angelesissa.

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja kirjailija Antti Holma päivitti pitkästä aikaa kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan.

Antti Holma on elänyt kiireisiä viikkoja. Aiemmin New Yorkissa asunut näyttelijä on muuttanut yhdessä ranskalaisen aviomiehensä, maailmankuulun harpistin Emmanuel Ceyssonin kanssa Los Angelesiin. Sen lisäksi hän on julkaissut uuden kirjan, autofiktiivisen teoksen Kaikki elämästä(ni). Antti kertoi kuulumisistaan kertoi pitkästä aikaa Instagramissa.

Ilman kommelluksia muutto ei onnistunut, ja Antti kertoikin muutosta tuttuun humoristiseen tapaansa.

Antti Holma kertoi muutostaan Instagram-tarinat-osiossa. (Kuva: Instagram/Antti Holma)

Instagram-tarinat-osiossa Antti kertoi tiputtaneensa vahingossa seitsemännestä kerroksesta ilmastointilaitteen. Hän myös vakuuttaa, että kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Arki uudessa kodissa on lähtenyt rullaamaan ilmeisen hyvin. Näyttelijä kertookin muun muassa valaneensa betonista painot treeniä varten ja läpäisseensä toista kertaa elämässään ajokokeen.

Autofiktiivinen kirja on Antin toinen romaani

Autofiktiivinen kirja Kaikki elämästä(ni) on Antin toinen romaani. Uutuuskirjastaan hän kertoi Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa hän pitelee kirjaa sylissään, kasvoillaan vakava ilme.

”Vannoin joskus, etten koskaan kirjoita kirjoittamisesta minä-preesensissä ja tässä kirjassa kirjoitan kirjoittamisesta minä-preesensissä, että se siitä sitten taas”, hän kertoo kuvatekstissä.

View this post on Instagram

Tervehdys, kyrvät! Mitä olette puuhastelleet? Minä kirjoitin toisen romaanini siitä, miten mahdotonta on kirjoittaa toinen romaani. Vannoin joskus, etten koskaan kirjoita kirjoittamisesta minä-preesensissä ja tässä kirjassa kirjoitan kirjoittamisesta minä-preesensissä, että se siitä sitten taas. Tuskin se teitä kuitenkaan kirvelee, niin moni on sanonut että kuuntelee ääntäni nukahtamistarkoituksessa vain eikä siksi ole niin väliä, mitä mikkiin molotan. Toivonkin tässä, että jos laitatte lukemani äänikirjan pyörimään suoratoistopalvelusta, antaisitte pyöriä loppuun asti. Täten kirjailija saa muistaakseni 0,0042 penniä, kun puoliväliin kuunnellusta kirjasta ei saa kuin oikeuden käydä äänikirjapalvelun tiloissa katsomassa, miltä penni näyttää. Kukaanhan ei enää lue kirjaimia paperilta, koska lukiessa ei voi nukkua, ryhmäliikkua tai tapella Facebookissa 5g-vastaisen sukulaistädin kanssa koronasta ja hiukkasfysiikasta lukiopohjalta. Fyysinen kirja kannattaakin ostaa ennen muuta siksi, että se on niin kovin kaunis, Elina Warstan tekemä. Kansipaperin alla on ihania, salaisia kuvia, joita kannattaa rapistella kirjakaupassa esiin. Toivottavasti teos löytää käsiinne muodossa tai toisessa! Se tuli tänään tänne meille kauas merten taa, söimme juustokakkua ja ajelimme autolla juhlan kunniaksi. Terveisiä!

A post shared by Antti Holma (@anttiholma) on

Kuva on kerännyt paljon ilahtuneita kommentteja.

”Upeeta! Onnittelut! Universumin ihanin Antti”, näyttelijä Kiti Kokkonen kehuu kommenteissa.

”Tällä myyntipuheella ostan”, kommentoi puolestaan toimittaja Mikko Kekäläinen.

Onnitteluja ovat jättäneet myös muun muassa näyttelijät Peter Franzén sekä Olga Temonen.

Antti Holma on haaveillut toimistotyöstä

Antti on aiemmin kertonut Annan haastattelussa haaveilevansa toimistotyöstä.

– Haaveilen siitä, että saisin kahdeksasta neljään -duunin muutamaksi vuodeksi. Ihan todella. Ihmiset ajattelevat, että en kestäisi sitä, Antti kertoi viime vuoden marraskuussa.

Samaisessa haastattelussa hän kertoi myös, että vaikka näyttelijän työ kiinnostaa edelleen, hän ei koe olevansa siinä erityisen hyvä.

–  Haluaisin kaikista eniten ehkä näytellä, mutta olen aika keskinkertainen ja asun muualla. Siinä on monta juttua. Jos haluaisin oikeasti tehdä sitä, kannattaisi olla Suomessa ja tehdä teatteria ja muita juttuja. Olen tavallaan jäänyt eläkkeelle siitä hommasta.

X