– Valot häikäisivät, basso jumputti liikaa ja musiikki ja laulu olivat muka huonoja, ehkä uusi tyyli oli järkytys.
Julkkikset

Soolouralle lähtenyt Neljänsuoran Antti Ketonen kommentoi vanhempiensa antamaa keikkakritiikkiä: ”Meillä on aina sanottu asiat suoraan”

Antti Ketosen sooloura ei ole aina ollut hänen vanhempiensa mieleen. Perheessä on totuttu antamaan suoraa palautetta.
Teksti: Sanna Wirtavuori Kuvat: Niclas Mäkelä

Iskelmä.fi -sivustolla uutisoitiin pari päivää sitten, että Antti Ketosen vanhemmat kävelivät ulos kesken Antin soolokeikan, ja antoivat lähtiessään suoraa palautetta poikansa uudesta esiintymisestä.

Ensimmäisen soololevynsä tänään julkaissut Antti Ketonen kertoo Annalle, että tapahtumaan ei liity mitään dramaattista. Sen verran hän oikaisee, että vanhemmat olivat kuulemma kuunnelleet keikan loppuun. Sen sijaan kritiikkiä oli kyllä tullut sekä narikan kautta että seuraavana päivänä myös henkilökohtaisesti äidiltä puhelimessa.

– Meillä on aina sanottu mielipiteet suoraan, ja nämä uudet kappaleet ja konserttimainen elämys ei oikein ensi kuulemalta uponnut vanhempiini. Valot häikäisivät, basso jumputti liikaa ja musiikki ja laulu olivat muka huonoja, ehkä uusi tyyli oli järkytys, Antti kuvailee naureskellen.

Äiti ja isä kannustavat Anttia kaikesta huolimatta

Antti kertoo, että vaikka Lohjalla asuvat isä ja äiti ovat aina kertoneet mielipiteensä suoraan, ovat he myös kannustaneet poikaansa musiikkiuralla.

– Äiti ja isä ovat kuitenkin tulossa tämäniltaiselle levynjulkistamiskeikalle Helsinkiin. He odottavat jo jännittyneinä Suvilahden keikkaa ja ovat toivottavasti tyytyväisiä kuulemaansa ja näkemäänsä, iltaa ja uuden levynsä vastaanottoa itsekin jännittävä Antti kertoo.

X