– En koskaan sano, että rakastan työtäni. Olkoonpa se julkista tai tähteyttä, pidän työstäni, mutta se on silti pientä pilipalia verrattuna lapsiin, puolisoon ja läheisiin kohdistuvaan tunnerakkauteen, Arja Koriseva sanoo Seurassa.
– En koskaan sano, että rakastan työtäni. Olkoonpa se julkista tai tähteyttä, pidän työstäni, mutta se on silti pientä pilipalia verrattuna lapsiin, puolisoon ja läheisiin kohdistuvaan tunnerakkauteen, Arja Koriseva sanoo Seurassa.
Julkkikset

Arja Koriseva paljastaa Seurassa lähes 30 vuotta kestäneen suhteensa salaisuuden: ”Haluan ihastua häneen ja puolestani ihastuttaa hänet itseeni yhä uudelleen”

Arja Koriseva, 53, juhlistaa kuluvana vuonna 30-vuotista viihdetaiteilijan uraansa. Lähes yhtä pitkään hän on ollut yhdessä aviomiehensä Pekka Karmalan kanssa.
Teksti: Anna.fi Kuvat: Paula Kukkonen

Laulaja Arja Koriseva kertoo uusimmassa Seurassa tutustuneensa tulevaan aviomieheensä Pekka Karmalaan kummankin opiskellessa opettajaksi. Pari alkoi seurustella vuonna 1992 ja on siitä asti pitänyt yhtä. Toiseen tutustuminen on Arjan mukaan yhä käynnissä.

”Se jatkuu yhä. Ehkä suhde ei olisi kestänyt, jos olisimme olleet toisillemme alusta asti helppoja ja läpinäkyviä. Positiivisella haasteella on merkityksensä”, Arja sanoo lehdessä.

Arja on keikkatöidensä takia paljon tien päällä, poissa kotoa. Tärkeintä Arjan mukaan onkin päätös siitä, että haluaa olla parisuhteessa.

”On tahdottava ja tehtävä töitä, jotta suhde säilyy.”

Käytännössä se Arja mukaan tarkoittaa tätä:

”Haluan ihastua häneen ja puolestani ihastuttaa hänet itseeni yhä uudelleen.”

Arja Koriseva ja Pekka käyvät kerran viikossa salitreffeillä

Arjan mukaan pariskunta osoittaa toisilleen rakkautta ja huomiota arjen pienillä teoilla.

”Valmistamme vaikka jotain hyvää syötävää ja siitä tulee meidän pieni hetki.”

Seuran haastattelua edeltävänä päivänä Arja kertoo käyneensä Pekan kanssa kaksin retkiluistelemassa.

”Kaikki tällainen tekee hyvää parisuhteelle. Teimme kahdestaan pitkän lenkin ja söimme eväät auringonpaisteessa. Se oli kummastakin äärimmäisen ihanaa.”

Arja ja Pekka pitävät myös huolta siitä, että kahdenkeskinen aika on säännöllistä. Sen vuoksi he menevät esimerkiksi joka maanantai yhdessä kuntosalille.

”Tsemppaamme toisiamme. Jos toista laiskottaa, toinen pökkää ja muistuttaa, että on treffien paikka.”

Lue lisää uusimmasta Seurasta!

X