Niklas Hagman
Niklas Hagman vihaa kiroilua.
Julkkikset

Avioeroa surrut Niklas Hagman koki Selviytyjät-kilpailun yllättävän raadollisena: ”Vihaan juonittelua yli kaiken”

Niklas Hagmanille pahinta Selviytyjät Suomessa oli kisaan kuuluva juonittelu. Saarella hän käsitteli mielessään myös avioeroaan Piritta Hagmanin kanssa.
Teksti: Anu Räsänen, Anna.fi Kuvat: Nelonen Media

Jääkiekkoilija Niklas Hagman, 39, on yksi niistä 16 kilpailijasta, joka nähdään Selviytyjät Suomi -kisan uudella kaudella. Niklas katseli satunnaisesti Selviytyjät Suomi -ohjelman edellistä kautta, jossa kilpailivat hänen kaverinsa, pokeriammattilainen Ilari Sahamies ja alppihiihtäjä Kalle Palander. Omaan kisaansa hän halusi kuitenkin lähteä puhtaalta pöydältä eikä kysellyt neuvoja konkareilta.

Niklas Hagman myöntää, että kisan rankkuus tuli yllätyksenä. Kuvauspäivät olivat pitkiä ja kilpailut rankkoja jopa ammattiurheilijalle.

Henkisesti raskainta Hagmanille oli peliin kuuluva juonittelu. Liittojen solmiminen ja äänestysten sompailu alkoi heti ensi metreillä, ja täysin kirkasotsaisesti pelaamalla kisaa on vaikea voittaa.

Niklas Hagman Selviytyjät Suomi

Niklas Hagman kävi läpi eroprosessia Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

– Vihaan juonittelua yli kaiken, ja olen joukkueurheilijana tottunut siihen, että asioita saavutetaan yhdessä. Totta kai ymmärrän, että Selviytyjät on kilpailu. Silti se on raadollista, kun kaikkea joutuu epäilemään. Kyllä kokemus oli paljon rankempi kuin olin kuvitellut, Hagman sanoo.

Niklas Hagman käsitteli saarella avioeroaan

Niklas Hagmanin 12 vuoden avioliitto Piritta-vaimon kanssa päättyi ennen Selviytyjät-sarjan kuvauksia, ja saarella hänellä oli tilaisuus käsitellä asioita mielessään. Niklas ja Piritta avioituivat heinäkuussa 2006. Piritta ja Niklas Hagmanin avioerosta tuli virallinen viime joulukuussa.

Ex-miehensä kanssa yhä asuva Piritta Hagman: Eroprosessi on edelleen kesken

Vaikka Hagmanit ovat virallisesti eronneet, koko perhe asuu edelleen saman katon alla. Piritta Hagman korostaa Annan haastattelussa, että he tekevät eroa hitaasti, eikä tulevaisuudestakaan voi sanoa mitään varmaa. Eroprosessi on edelleen kesken.

– Eikä ero ole välttämättä lopullinen, Piritta sanoo.

Lue Pirittan tuore haastattelu täältä.

Niklas ja Pirita Hagman

Hagmanien perhe muutti takaisin Suomeen 2013. Piritta ja Niklas asuvat yhä yhdessä.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin kello 20.

Lue myös:

Eronneet Niklas ja Piritta Hagman asuvat yhä yhdessä: ”Ero ei välttämättä ole lopullinen”

Piritta Hagman: ”Olen ollut miehelleni katkera siitä, että hän on saanut sekä uran että perheen”

Niklas Hagman hänen ja Piritta-vaimonsa eroprosessista: ”Kaikki on vielä mahdollista”

X