Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen uskovat tavanneensa toisensa oikeaan aikaan elämässään.
Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco uskovat tavanneensa toisensa oikeaan aikaan elämässään.
Julkkikset

Aviopari Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen: ”Vaikeimpia hetkiä yhteiselossamme ovat sunnuntait”

Kun muusikko Tuure Kilpeläinen ja kuvataiteilija Manuela Bosco rakastuivat, heillä kummallakin oli kaksi lasta ja takanaan paljon elettyä elämää. Se tekee heidän mielestään toisesta entistä kiinnostavamman.
Teksti: Rosanna Marila Kuvat: Sampo Korhonen

Tämä aviopari vaikuttaa siltä, että heillä on hyvä olla yhdessä. Kun näyttelijä-kuvataiteilija Manuela Bosco, 37, ja muusikko Tuure Kilpeläinen, 49, puhuvat toisilleen, he ovat rentoja ja vitsailevat vähän väliä.

– Pintatasolla ja arjessa välillämme saattaa hetkittäin olla kitkaa, mutta ydintasolla meillä on todella syvä yhteys, Manuela kuvailee.

Tuure ja Manuela ovat olleet naimisissa reilun vuoden. Helmikuussa syntyi parin yhteinen tytär. Uusperheeseen kuuluvat myös Tuuren 12- ja 15-vuotiaat tyttäret ja Manuelan 3-vuotias poika sekä 5-vuotias tytär.

Pari uskoo tavanneensa toisensa hyvään aikaan, sillä molemmat olivat jo ehtineet löytää oman juttunsa ja kutsumuksensa.

– Olemme vahvoja, hyviä vastuksia toisillemme. Kumpikaan ei mene toisen edessä kyykkyyn eikä tallo toista oman varjonsa alle, Manuela sanoo.

Se, että Tuurella ja Manuelalla on takanaan jo elettyä elämää, tekee heidän mielestään toisesta entistä kiinnostavamman.

– Raahaamme perässämme kaikkea sitä, mitä olemme ennen olleet. Siksi onkin hienoa olla naisen kanssa, joka on viisastunut ja oppinut elämästä paljon. Manuela on todella sinut oman menneisyytensä kanssa, ja sitä on hienoa seurata viereltä, Tuure kehuu.

”Keikalta kotiin tullessani olen surkeana ja haluan vain vetäytyä”

Aina yhteiselo ison lapsikatraan kanssa ei etene seesteisesti. Vaikeimpia ovat pariskunnan mukaan sunnuntait.

Kun Tuure lauantai-iltaisin paistattelee valokeilassa ja yleisön aplodeissa yhdessä ”toisen perheensä” eli Kaihon Karavaani -bändin kanssa, hän tuntee itsensä kaikkivoivaksi. Intensiivistä tunnetta seuraa kuitenkin väistämättä pudotus ja tyhjyys.

– Esiintyjän työn kirous on se, että putoat korkealta vuoren huipulta valtavaan, henkiseen kuoppaan. Kotiin tullessani olen surkeana ja haluan vain vetäytyä. Toki se menee aina ohi ja olen siihen tottunut, mutta se kuluttaa, Tuure myöntää.

Manuelan mukaan perheen yhteiselo ei ole aina helppoa, mutta ei sen tarvitsekaan olla.

– Helppo ei tarkoita samaa kuin merkittävä. Ja suhteemme on meille erittäin merkittävä.

Luit juuri lyhennelmän Annan kansijutusta 37/2019. Mitä Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen ajattelevat 12 vuoden ikäerostaan? Miltä Tuuresta tuntui tulla 48-vuotiaana uudelleen isäksi? Pariskuntaa yhdistävät paitsi taide ja lapset, myös suuret menetykset: kumpikin on menettänyt isänsä ja Tuure myös äitinsä.  Lue lisää Annan numerosta 37/2019 tai digilehdestä! Voit tilata digilehden täältä!

X