Bachelor-Juhaan pettynyt Jenny hakee revanssia: Suomen ensimmäinen Bachelorette
Jenny kertoo rakastavansa matkustamista, sisustamista ja kulttuuria.
Julkkikset

Bachelor-Jennystä Suomen ensimmäinen Bachelorette! Pettyi aiemmin rajusti Jutta Gustafsbergin nykyiseen Juha-rakkaaseen

Bachelorette Suomi -sarjan ensimmäisen tuotantokauden päähenkilö on Jenny, joka aikoinaan tavoitteli Juha Rouvisen rakkautta.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Nelonen Media

Suomen ensimmäinen Bachelorette on 34-vuotias helsinkiläinen Jenny Helenius, joka koki aikoinaan ison pettymyksen Bachelor Suomi -ohjelmassa.

Teknologia-alalla toimistopäällikkönä työskentelevä Jenny oli mukana Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella, jolloin unelmien poikamiehenä oli Juha Rouvinen, joka on Jutta Gustafsbergin nykyinen kihlattu.

Jenny jäi Bachelor Suomi -kisassa toiseksi Juhan vedätettyä häntä oikein kunnolla. Anna.fi:n haastattelussa Jenny kertoi, ettei silti kanna Juhalle kaunaa.

Jenny ja Juha bongattiin jopa salatreffeiltä ohjelman päätyttyä. Suhdetta ei kuitenkaan syntynyt – ja nyt Jenny hakee revanssia.

Jenny etsii miestä, joka haluaa perustaa perheen

Jenny on viihtynyt viime vuodet sinkkuna, mutta hänellä on takanaan muutamia pidempiä parisuhteita. Jennyllä on kokemusta myös avoliitosta.

Bachelorette Suomi -ohjelmasta Jenny toivoo löytävänsä rinnalleen huumorintajuisen ja miehekkään miehen, joka olisi valmis perustamaan perheen.

– Tykkään sosiaalisista, hauskoista ja itsevarmoista miehistä, jotka pystyvät nauramaan myös itselleen. Ihannemieheni olisi pitkä, komea, urheilullinen ja sellainen nallekarhu, joka pystyy tarvittaessa vaikka kantamaan minua. Ehdottoman tärkeää minulle on se, että mies haluaa perustaa perheen, Jenny kertoo Livin tiedotteessa.

Bachelorette Suomi alkaa Livillä syksyllä 2018.

X