Bachelorette-Jenny
Jenny Helenius etsii rakkautta Bachelorette Suomi -ohjelmassa.
Julkkikset

Bachelorette-Jenny hurmataan huomiolla: ”Seksikäs mies on itsevarma, mutta ei itserakas”

Bachelorette Suomi -ohjelmassa rakkautta etsivä Jenny Helenius ei aio tyytyä pelkkään intohimoon tai kaveruuteen. Hän haluaa kummatkin.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Nelonen Media

Bachelorette Suomi -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella rakkautta etsii matkustelua rakastava ja teknologia-alalla toimistopäällikkönä työskentelevä Jenny Helenius, 35. Jenny oli mukana Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella, jolloin unelmien poikamiehenä oli Juha RouvinenJutta Gustafsbergin nykyinen aviomies.

Jenny jäi Bachelor Suomi -kisassa toiseksi. Jenny ja Juha bongattiin siitä huolimatta salatreffeiltä ohjelman päätyttyä. Suhdetta ei kuitenkaan syntynyt. Anna.fi:n haastattelussa Jenny ei halunnut kommentoida treffejä, mutta kertoi kuitenkin, ettei kanna Juhalle kaunaa.

Jenny on tällä hetkellä onnellinen

Jenny tapasi Bachelorette Suomi -ohjelman kuvauksissa 13 kumppaniehdokasta. Nyt kuvaukset ovat takana ja ohjelma pyörii pian tv:ssä. Tämänhetkisistä tunnelmistaan Jenny paljastaa vain vähän.

– Olen tosi onnellinen tällä hetkellä, mutta parisuhdestatukseni kaikki saavat selvittää ohjelman mielenkiintoisen kauden katsomalla, Jenny sanoo.

Bachelorette-ohjelmaan mukaan valittiin 13 sinkkumiestä.

Jenny vastasi Annan Nainen puhuu miehestä -juttusarjan kysymyksiin:

Mihin kiinnität miehessä ensimmäiseksi huomiota?

– Ulkonäköön ja tyyliin. Minulle on aika iso juttu, että mies pukeutuu näyttävästi. Mielestäni se vaikuttaa hirveästi muuhunkin olemukseen ja itsevarmuuteen.

Miten toivot kumppanisi huomioivan sinua?

– Minulle on aina ollut hirveän tärkeää, että parisuhteesta pidetään oikeasti huolta eikä deittailua lopeteta siihen, että ollaan yhdessä. En tykkää parisuhteessa ollessani vain olla kotona verkkarit jalassa. Se toki kuuluu parisuhteeseen ja arkeen, mutta on tärkeää, että yhdessä vietetään myös romanttisia iltoja, eli tehdään esimerkiksi toiselle illallinen tai viedään ulos syömään. Pikkuteotkin ovat tärkeitä asioita. Esimerkiksi se, että toinen petaa sängyn aamulla puolestani, on ihanaa.

Millainen miehen käytös saa sinut hämmentymään?

– Olin kuvauksissa pyytänyt, että kanssani vietettyä aikaa ei käytetä negatiivisuuteen. Halusin, että yhteinen aika käytetään tutustumiseen. En halunnut kuulla, mitä miesten välillä tapahtuu. Se ei mielestäni kuulu minulle. Minulla on ihan erilainen suhde jokaisen miehen kanssa kuin kahdella miehellä on keskenään. Toivettani ei aina ihan noudatettu ja se sai minut hämmentymään. Oli myös tapaus, jossa yksi miehistä yritti moiskauttaa minulle suukon ryhmätapahtumassa. Se oli todella hämmentävää, koska itse suhtaudun ryhmätapahtumiin niin, että niiden aikana hengailen kuin kaveriporukassa. Ryhmätapaaminen ei ole mielestäni sopiva hetki kahden ihmisen välisille intensiivisille huomionosoituksille. Hämmennyn myös siitä, jos ihminen menee täysin lukkoon, eikä pysty kertomaan tunteistaan, eikä olemaan lainkaan oma itsensä.

Miten mies saa hurmattua sinut?

– Itsevarmuudella ja huomioimisellani. Olen huomionkipeä.

Milloin mies on parhaimmillaan?

– Aamulla, kun hän herää vierestäni ja ottaa minut kainaloonsa.

Millainen on seksikäs mies?

– Itsevarma, mutta ei itserakas. Siinä on suuri ero.

Mitä olet oppinut päättyneistä parisuhteista?

– Itsevarmuutta. Ymmärrän nykyään, että minun pitää oikeasti osata kuunnella itseäni. Jos minusta tuntuu siltä, että jokin suhteessa mättää, siinä mättää joku. Suhde pitää uskaltaa lopettaa, jos se tuntuu väärältä. Olen ollut pari kertaa sellaisessa suhteessa, josta olen tiennyt jo alusta alkaen, että tämä ei tule toimimaan. Olen jäänyt suhteeseen vain sen takia, että olen elätellyt mielessäni toiveita siitä, että ehkä tämä vielä tulee toimimaan. Suhteessa on ollut joko intohimoa tai mieletön kaveruus. En halua enää tyytyä vain jompaankumpaan.

Mikä on paras mieheltä saamasi kohteliaisuus?

– Kuulen aika usein kohteliaisuuksia pisamistani tai silmistäni. Luonnettani koskevat kohteliaisuudet ovat kuitenkin olleet paljon ihanampia kuin ulkonäköäni koskevat.

Mitä äitisi tai isäsi opetti sinulle miehistä?

– Äitini sanoo minulle aina, että minun pitäisi antaa miehille vähän enemmän mahdollisuuksia. Olen kuitenkin itse sitä mieltä, että olen tehnyt hyviä päätöksiä. Minusta on vanhemmiten tullut aiempaakin tiukempi.

Mihin tarvitset miestä?

– En mielestäni tarvitse miestä mihinkään. Haluan olla parisuhteessa, koska haluan jakaa tietyt asiat elämästäni toisen kanssa. Tykkään matkustella ja olen ollut monta kertaa yksin reissussa. Se on muutaman päivän ajan kivaa, kunnes tulee se yksi ilta, jolloin on ihan mieletön auringonlasku. Jaan kuvan auringonlaskusta Instagramiin, mutta oikeasti haluaisin jakaa kyseisen hetken paikan päällä jonkun toisen kanssa. Kaipaan läheisyyttä ja kaipaan sitä sellaiselta henkilöltä, jota kohtaan minulla on tunteita.

Miten käsityksesi miehistä ja miehisyydestä on muuttunut kokemuksien ja iän myötä?

– Tykkään sellaisista miehistä, jotka pystyvät näyttämään tunteensa. Se ei vähennä miehisyyttä lainkaan – päinvastoin! Minun mielestäni kyky tunteiden näyttämiseen kertoo siitä, kuinka hyvä miehellä on itsensä kanssa olla. Mielestäni herkkyys on vahvuus. Se kertoo tunneälykkyydestä. Olen alkanut ajan myötä arvostaa herkkyyttä ja tunteiden näyttämistä aina vain enemmän.

Mistä toivoisit miehen muistavan sinut?

– Toivon, että minut muistetaan siitä, että kanssani on ollut hauskaa ja positiivinen fiilis.

Bachelorette Suomi 1.10. alkaen maanantaisin kelllo 21 Livillä.

X