Bachelorette Suomi -ohjelman tähti Jenny
Bachelorette Suomi -ohjelman tähti Jenny etsii tosirakkautta.
Julkkikset

Bachelorette Suomi -sarjan Jenny Helenius: ”Olen nähnyt painajaisia, ettei ohjelmaan hae kukaan”

Bachelorette Suomi -sarjan Jenny Helenius on nähnyt painajaisia tulevasta ohjelmasta, jossa hän etsii elämänsä rakkautta sinkkumiesten joukosta. Jenny on joutunut karttamaan tietoisesti koko kesän ajan treffipyyntöjä.
Teksti: Johanna Yrjölä, Anna.fi Kuvat: Pekka Mustonen/Otavamedia

Suomen ensimmäinen Bachelorette Jenny Helenius, 34, joutui pettymään rajusti  Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella vuonna 2016, kun unelmien poikamies Juha Rouvinen hylkäsi hänet loppumetreillä. Juha särki Jennyn sydämen ja valitsi kumppanikseen Sadun. Juhan ja Sadun suhde jäi kuitenkin lyhyeksi, ja kaksikko erosi pian kuvausten päättymisen jälkeen.

 

 

Juha Rouvinen ja Jenny

Juha Rouvinen ei valinnutkaan Jennyä Bachelor Suomi -kaudella. Juha Rouvinen on nyt menossa naimisiin Jutta Gustafsbergin kanssa.

Juha Rouvinen löysi rakkauden myöhemmin kuvausten ulkopuolelta: nyt hän avioituu hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsbergin kanssa elokuussa.

Jenny uskoo löytävänsä ihanan ihmisen ohjelman kautta

Jenny kuitenkin toiveikas loppukesästä kuvattavan ja syksyllä nähtävän Bachelorette Suomi -ohjelman suhteen. Hän etsii ohjelmasta itselleen sitä oikeaa, todellista rakkautta.

– Jännittää hirveästi, ja fiilikset menevät ylös alas. Olen nähnyt painajaisia, ettei ohjelmaan hae kukaan ja se pitää perua. Sisimmässäni uskon kuitenkin, että löydän ohjelmasta jonkun ihanan, tyyliseni ihmisen, Jenny pohtii tulevaa ohjelmaa.

– Kiinnostun pitkistä miehistä, jotka ovat avoimia ja huumorintajuisia heittäytyjiä ja ottavat muut huomioon, Jenny paljastaa.

Jenny on joutunut karttamaan tietoisesti uusia, kiinnostavia tuttavuuksia.

– Välttelen nyt treffejä, vaikka pyyntöjä onkin tullut melkoiset määrät sen jälkeen kun julkistettiin, että olen mukana ohjelmassa. Etsin itse tosissani rakkautta aiemmalla kaudella ja haluan tarjota saman mahdollisuuden ohjelmaan mukaan hakeville miehille.

Bachelor Suomi -sarjan Satu Torsti ja Jenny Helenius. Juha Rouvinen valitsi Sadun Jennyn sijaan.

Bachelor Suomi -sarjan Satu Torsti ja Jenny Helenius. Juha Rouvinen valitsi Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella Sadun Jennyn sijaan.

Toimistopäällikkönä työskentelevä  Jenny Helenius on etsinyt rakkautta myös rapakon takaa: hän oli mukana Bachelor Winter Games –spinoffissa Yhdysvalloissa.

– Jenkeissä meno oli paljon rajumpaa, enkä päässyt valitettavasti yksillekään treffeille, Jenny harmittelee.

X