Brad Pitt
Julkkikset

Brad Pitt avautuu erokriisistään: ”Join liikaa”

Brad Pitt kertoo GQ-lehden haastattelussa ensimmäistä kertaa päihdeongelmastaan sekä hänen näyttelijä ja Angelina Jolien erosta.
Teksti: Anna.fi Kuvat: MV Photos

Näyttelijä Brad Pitt, 53, avautuu nyt ensimmäistä kertaa hänen ja näyttelijä Angelika Jolien avioerosta GQ-lehden haastattelussa. Pitt myöntää, että erosta kulunut ajanjakso on ollut ”kuin kuolema”.
– Se on ollut prosessi kaikille: minulle, lapsille, Pitt kertoo haastattelussaan.

Alkoholista tuli Brad Pittille ongelma

Eron jälkeen pari ajautui huoltajuusriitaan, jolloin otsikoihin nousi Pittin päihteiden käyttö. Haastattelussa Pitt myöntää ensimmäisen kerran päihdeongelmansa.
– En muista sellaista päivää opiskelujen lopettamisen jälkeen, jolloin en olisi juonut tai sauhutellut tai ottanut jotain, Pitt sanoo lehdessä.
– Kun perustin perheen, lopetin juomista lukuun ottamatta kaiken (päihteiden käytön), mutta viime vuoden aikana oli asioita, joita en ollut käsitellyt. Join liikaa ja siitä tuli ongelma.
Pitt on ollut raittiina viime kuukaudet.
– Pidän viinistä erittäin, erittäin paljon, mutta seinä tuli vastaan. Minun piti pitää paussia. Totta puhuen pystyin juomaan venäläisenkin pöydän alle. Olin ammattilainen. Olin hyvä.
– En halua elää enää niin.
Nykyisin Pitt kertoo nauttivansa lähinnä karpalomehua ja kivennäisvettä.

”Rakkautta on päästää toinen vapaaksi”

Eron jälkeen Pitt kertoo saaneensa eniten tukea läheisiltään.
– Perhe on ykkönen.
Työorientoitunut mies sanoo, että ura on vienyt häntä pois perheen luota. Jatkossa hän haluaa oppia kuulemaan lapsiaan paremmin.
Rakkauselämäänsä mies kommentoi, että rakkautta on päästää toinen vapaaksi.

Brad Pitt ja Angelina Jolie.

Brad Pitt ja Angelina Jolie erosivat viime syksynä. Perheessä on kuusi lasta. Kolme lapsista on adoptoituja ja kolme biologista lasta syntyi heidän suhteensa aikana. Pari avioitui pitkän suhteen jälkeen 2014.

 

X