Lehtikuva
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ottivat ranskalaiset vieraat vastaan Presidentinlinnan edustalla Helsingissä.
Julkkikset

Brigitte Macronin Helsinki-tyyli ihastuttaa – myös Jenni Haukio säväytti asuvalinnallaan

Ranskan presidenttipari saapui kaksipäiväiselle vierailulleen Suomeen eilen keskiviikkona. Ranskan ja Suomen ensimmäisten naisten edustustyylit herättivät oitis ihastusta.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Lehtikuva

Ranskan presidentti Emmanuel Macron, 40, ja hänen vaimonsa Brigitte Macron, 65, saapuivat eilen Suomeen ja tapasivat tasavallan presidentti Sauli Niinistön, 70, ja rouva Jenni Haukion, 41.

Lehtikuva

Brigitte Macron säväytti piikkikoroilla, Jenni Haukio värivalinnalla

Brigitte Macron tunnetaan hienostuneesta tyylistään, eikä hänen tyylitajunsa pettänyt taaskaan.

Ranskan ykkösnainen oli pukeutunut mustaan, polvipituiseen ja pitkähihaiseen mekkoon, jota koristivat kultaiset nappiyksityiskohdat. Mekossa oli pieni poolokaulus, joka on nyt erityisen trendikäs. Tyyliin maustetta toivat näyttävästi koristellut piikkikorkokengät. Brigitte Macron täydensi tyyliään kullanvärisillä asusteilla.

Jenni Haukio tapasi ranskalaiset vieraat kirkkaan pinkissä kaksiosaisessa jakkupuvussa. Rohkea värivalinta kannatti: se korosti kauniisti Haukion tummia piirteitä.

Alla olevista, tasavallan presidentin kanslian Instagramiin jakamista kuvista näkee myös näyttävän ja massiivisen korun, joka Haukiolla oli jakkunsa alla. Kun Haukio riisui jakkunsa sisätiloihin siirtymisen jälkeen, upea koru pääsi oikeuksiinsa.

X