Julkkikset

Chachi ja Jukka Hildénin molemmat tyttäret kastettiin – riemastuttava kuva tuplaristiäisistä

Chachi ja Jukka Hildénin tyttärille, Sophialle ja Amélielle, pidettiin yhteisristiäiset. Onnelliset vanhemmat iloitsevat juhlista Instagramissa.

Teksti:
Lotta Pellas
Kuvat:
Om-Arkisto

Chachi ja Jukka Hildénin lapsille pidettiin yhteisrisitiäiset.

Chachi ja Jukka Hildénin tyttärille, Sophialle ja Amélielle, pidettiin yhteisristiäiset. Onnelliset vanhemmat iloitsevat juhlista Instagramissa.

Chachi ja Jukka Hildén kertovat kummatkin Instagram-tileillään lastensa tuplaristiäisistä. Pariskunnan kotona pidetyssä tilaisuudessa kastettiin vuonna 2019 syntynyt Sophia ja tämän vuoden heinäkuussa syntynyt Amélie. Chachi julkaisi useita kuvia juhlista.

Yhdessä kuvassa tuore kahden lapsen äiti nauraa vapautuneesti vastasyntynyt Amélie sylissään pienen Sophian vieressä.

”Vietimme niin kauniin hetken kotonamme rakkaidemme kanssa”, Chachi kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Odotettu pikkusisko

Toisen lapsen syntymä oli Chachille ja Jukalle haaveiden täyttymys. Viime vuonna pari kertoi haaveilevansa toisesta yhteisestä lapsesta.

Lue Chachin ja Jukan lapsihaaveista: Chachi Gonzales ja Jukka Hildén kertovat Seurassa haaveilevansa jo sisaruksesta 1-vuotiaalle Sophialle: ”Olemme olleet valmiita jo jonkin aikaa”

Chachi ja Jukka menivät kihloihin vuonna 2018.

Jukalla on aikaisemmasta avioliitostaan kaksi lasta. Jukka kehui Seuran haastattelussa, miten Chachi valloitti heti myös vanhempien lasten sydämet olemalla läsnä:

”Chachi ei pelkää hypätä uusiin tilanteisiin tai kohdata lasten huolia. Hän on hyvin luonteva lasten kanssa.”

Jukan pyrkimyksenä on kansainvälinen ura televisiossa ja yrittäjänä. Myös Chachin ura on Yhdysvalloissa. He ovat suunnitelleet asuvansa kuitenkin vuoden 2021 Suomessa. Pari muutti Suomeen, kun Chachi odotti parin esikoistytärtä Sophiaa.

X