Julkkikset 30.12.2016

Cheek ulkonäöstään: Nämä kaksi asiaa haluaisin muuttaa

Teksti: Miia Siistonen Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia
Jare Tiihonen eli hiphop-artisti Cheek sanoo olleensa lapsesta saakka kaveripiirinsä pienimpiä. – Jäin kymmenisen senttiä lyhyemmäksi kuin 185 senttinen faija.

Treenaaminen on aina kuulunut rutiineihini. Silti joka kerta peiliin katsoessani ajattelen, että pitäisi tehdä vielä enemmän duunia kehon eteen.

En kuitenkaan ole ihan niin ankara itselleni ulkonäön suhteen kuin aikaisemmin. Olen hyväksynyt sen, että en ole enää junnu. Otsassa on pieni juonne, mutta olkoon. Ikä ei silti saa olla tekosyy päästää itseään huonoon kuntoon.

Painan 75 kiloa enkä aio lihoa. Käyn vaa’alla parin kuukauden välein. Peili kyllä kertoo, jos on aihetta toimenpiteisiin.

Pöhötys lähtee hikoilemalla

Kerran ennen Lapin rundille lähtöä räätäli oli korjannut Emma-gaalaan hankkimani puvun täsmälleen sopivaksi. Yhdentoista päivän kiertueen aikana vedettiin tiuhaan drinkkiä ja poronkäristystä. Palattuani edes takin liepeet eivät yltäneet yhteen.

Oli kolme päivää aikaa päästä takaisin mittoihin. Poljin hulluna kuntopyörää, ja gaalan koittaessa takin napit menivät taas kiinni. Pöhötys lähtee hikoilemalla.

Olisin paljon paremmassa fitissä, jos malttaisin syödä terveellisemmin. Mutta ruokailen lähes joka päivä ravintolassa ja tilaan sitä, mitä mieli tekee: pihviä, pitsan, hampurilaisen. Tuhoan treenin vaikutukset ruoalla ja juomalla.

Lisää pituutta heti

Jos ulkoisesta olemuksestani pitäisi muuttaa jotain, mieleen tulee äkkiseltään kaksi asiaa. Luultavasti keskosuuden takia jäimme Jeren kanssa kymmenisen senttiä lyhyemmiksi kuin 185 senttinen faija. Olin aina luokan pienimpiä jätkiä. Toinen asia on faijalta peritty taipuus kerätä nestettä yläluomiin. Etenkin oikea luomi roikkuu helposti. Voisihan sen korjata, mutta tuntuisi turhamaiselta mennä kauneusleikkaukseen.

Jooga toi avun selkäongelmiin

Oikeita ongelmia on aiheuttanut selkä. Kuutisen vuotta sitten se kipeytyi niin, että pystyin nukkumaan vain istualtani. Kävin usealla ei lääkärillä, mutta kivun syy ei selvinnyt. Yksi arveli, että vaiva on psykosomaattinen ja se hellittäisi, jos pystyisin erottamaan tosistaan Jaren ja Cheekin, yksityisen ja julkisen persoonani. Siihen olen pyrkinyt.

Apu löytyi lopulta joogaleirillä Mykonksella. Joogasimme pari kertaa päivässä ulkona lämpimässä ja illat istuimme porukalla syömässä. Kukaan ei tiennyt, kuka on Cheek. Rentouduin, venyin ja nautin niin, että selkäkramppi laukesi.

Lue myös:

Sitä oikeaa odottava Cheek: ”Jokin estää minua rakastumasta”

Kipeitä seksikokemuksia ja köyhyyttä – 5 yllättävintä asiaa Cheekin kirjasta

Cheek seksuaalisuuttaan koskevista juoruista: ”En ole ikinä edes suudellut miestä”

Perheestä haaveileva Jare ”Cheek” Tiihonen: ”Näen itseni tulevaisuudessa isänä”

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi