Chisu ja Jori Roosberg ovat naimisissa.
Chisu ja Jori Roosberg ovat naimisissa.
Julkkikset

Chisun aviomies on myös työpari, joka jättäytyy nyt bändistä – ”Pikku kriisit kuuluu asiaan, oli kyse työ- tai rakkaussuhteesta”

Chisun muusikkopuoliso Jori Roosberg on soittanut vaimonsa yhtyeessä vuonna 2019 ilmestyneestä levystä saakka. Pari luo musiikkia vierekkäisissä työhuoneissa.
Teksti: Linda Martikainen Kuvat: Tiia Ahjotuli

Laulaja Chisu on elänyt muiden artistien tavoin jännittäviä aikoja, kun pitkän tähtäimen keikkasuunnitelmia on ollut mahdoton tehdä.

Chisu myöntää kuitenkin olevansa huono tekemään viisivuotissuunnitelmia, joten hetkessä elämisen taidossa on ollut puolensa.

– Se on ollut nyt aika hyvä ominaisuus, mutta pitää samaan hengenvetoon sanoa, että mulla on ollut asiat hyvin, Chisu totesi Vain elämää -pressissä.

– Olen pystynyt hakemaan tukia ja kaikkea tällaista. Eniten olen surullinen meidän ympärillä olevista ihmisistä, jotka kärsivät tästä kulttuurin alasajosta eniten.

Muusikko Jori Roosbergin kanssa naimisissa oleva Chisu muodostaa soolouran lisäksi myös duon aviomiehensä kanssa. Viime aikoina puoliso on kuulunut myös Chisun bändiin.

– Olen tehnyt Chisu-keikkoja ja Jori on ollut mun bändissä. Hän soittanut siinä Momentum-levystä lähtien. Nyt tämän kesän jälkeen Jori jättäytyy bändistä, koska hän haluaa keskittyä musiikintekoon.

Studiokommuunissa työskentelevä pari tekee sekä omia että yhteisiä juttua omissa, tosin identtisissä ja vierekkäisissä, työhuoneissa.

Chisun mukaan egojen törmäyksiltäkään ei aina voi välttyä.

– Onhan kaikilla läheisissä ihmissuhteissa hetkensä, jolloin nahistellaan. Hyvät pikku kriisit kuuluu asiaan ja ne useimmiten vain nivoo suhdetta lähemmäs. Olipa kyse sitten työsuhteesta tai rakkaussuhteesta.

Vain elämää -kautta tähdittävät tänä syksynä Chisun ohella Arttu Wiskari, AbreuAnssi Kela, Suvi Teräsniska, Jukka Poika, Tuure Kilpeläinen ja Pyhimys.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X