Julkkikset

Christoffer Strandberg muistuttaa lapsuuskuvassaan erehdyttävästi Yksin kotona -tähteä – katso kuva!

Christoffer Strandbergin lapsuudenkuva sai somekansan leuat loksahtamaan: Christoffer muistuttaa kuvassa ällistyttävän paljon Yksin kotona -tähti Kevin McCallisteria.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Christoffer Strandberg tähdittää vuoden 2021 Putous-ohjelmaa.

Christoffer Strandbergin lapsuudenkuva sai somekansan leuat loksahtamaan: Christoffer muistuttaa kuvassa ällistyttävän paljon Yksin kotona -tähti Kevin McCallisteria.

Putous- ja Masked singer Suomi -ohjelmista tuttu Christoffer Strandberg, 31, kertoo Instagram-päivityksessään saaneensa ”noin 5 miljoonaa kommenttia” lasten oikeuksien päivänä julkaisemaansa kuvaan. Noissa kommenteissa ihmiset äimistelevät sitä, että Christoffer näyttää kyseisessä kuvassa aivan Yksin kotona -tähti Kevin McCallisterilta.

Kommenteista innostuneena Christoffer julkaisi kuvan, johon on muokattu vierekkäin Kevin McCallisterin ja hänen oma kuvansa. Kuvaparista jokainen voi itse arvioida kaksikon yhdennäköisyyttä!

”En ollut itse tätä aiemmin ajatellut, mutta mä RAKASTIN pienenä ja rakastan vieläkin noita leffoja. Pikkupoikana halusin niin olla toi Kevin McCallister. Toivoin jopa, että äiti unohtais mut kotiin, että saisin rakentaa ansoja pahiksille ja tehdä mitä mä haluan”, Christoffer kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Yksin kotona -elokuvat ovat kuuluneet Christofferin jouluun

Yksin kotona -elokuvat kuuluvat monen jouluun, niin myös Christofferin. Tänä vuonna Putous-tähti saattaa kuitenkin intoutua katsomaan kyseiset elokuvat jo hyvissä ajoin ennen joulua.

”Jouluun on alle kuukausi ja yleensä oon katsonut Yksin kotona 1 & 2 just joulupyhinä. Voi olla, että pitää katsoa nämä jo nyt viikonloppuna. Mun lapsuuden sankareihin kuuluu myös Peppi Pitkätossu, Muumipeikko ja Pienen Merenneidon Ursula”, Christoffer paljastaa päivityksessään.

X