Julkkikset

Christoffer Strandbergin mukaan Putouksella on tänä syksynä erityinen merkitys: ”Taide ja viihde tarjoavat mahdollisuuden unohtaa nykytilanne hetkeksi”

Näyttelijä Christoffer Strandberg rakastaa työtään, ja hän on innolla odottanut paluuta töihin koronakevään jälkeen. Parisuhde ja maalla asuminen tuovat elämään tarvittavaa vastapainoa.
Teksti: Janna Nousiainen Kuvat: Tiia Ahjotuli, MTV

Näyttelijä Christoffer Strandbergille on luvassa kiireinen syksy, sillä hän on mukana sekä Putouksen että Masked Singer Suomen uusilla kausilla.

Näyttelijä kertoi hiljattain Instagramissa tehneensä viime vuonna liikaa töitä. Vaikka työ on Christofferin suuri intohimo, tiedostaa hän myös sen, että elämässä on hyvä olla muutakin sisältöä.

– Se, että teen paljon töitä on osa jaksamistani. Nautin työstäni ja se on osa sitä, kuka olen, hän kertoo.

Lue myös: Uusi Putous-tähti Christoffer Strandberg: ”Lapsena teatteri oli minulle selviytymiskeino”

Maalla asuminen ja parisuhde tuovat Christofferin elämään tasapainoa. Kävelylenkit koiran kanssa ovat parasta terapiaa. Valma-koira rupeaa kuitenkin olemaan jo sen verran vanha, että se on vietävä jossain vaiheessa lenkkiä kotiin lepäämään.

– Pitää hyväksyä, että hän ei välttämättä enää jaksa. Koronan takia hän on kevään aikana tehnyt monta lenkkiä päivässä, kun olen ollut kotona vähän turhautunut ja odottanut töihin pääsyä, Christoffer nauraa.

Jännitys on osa Putouksen viehätystä

Christoffer on ollut mukana jo useammalla Putouksen kaudella, mutta uusi Allstars-kausi luo erilaista jännitystä ohjelman tekemiseen. Normaalisti muiden näyttelijöiden kanssa tavataan jo kauan ennen ensimmäistä livelähetystä ja hahmojakin mietitään yhdessä, mutta ei tällä kertaa.

– Ihanaa vihdoin nähdä näitä ihmisiä, kenen kanssa tätä ohjelmaa tekee, Christoffer kertoo innoissaan ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Christoffer Strandberg kultaisin tähdin koristellussa sinisessä paidassa.

Christoffer Strandberg odottaa innolla tulevaa Putous Allstars -kautta.

Livelähetyksen luomaan jännitykseen Christoffer valmistautuu harjoittelemalla mahdollisimman paljon. Viikolla tehtävä työ on yhtä tärkeää kuin itse lähetys, jotta tietää suurin piirtein sen, mitä tulee tapahtumaan.

– Toki Putouksessa yllätyksiä tapahtuu meille esiintyjillekin. Tässä kuuluukin vähän jännittää koko ajan ja se on osa ohjelman viehätystä.

Viihde antaa mahdollisuuden unohtaa arjen vaikeudet

Tulevalla Putous-kaudella kerätään varoja Pelastakaa Lapset ry:lle. Varojen kerääminen hyvään tarkoitukseen on Christofferille tärkeää, etenkin vaikean kevään jälkeen.

– Monesti lapset ottavat vanhempien paineet omille harteilleen.

Christoffer kertoo tietävänsä omasta kokemuksesta, ettei lapsena omille vanhemmilleen halua aina kertoa kaikkea. Silloin ulkopuolisella keskustelutuella, joillaista Pelastakaa Lapset ry:kin järjestää, on iso merkitys.

Lue myös: Putous-tähti Christoffer Strandberg: ”Isovanhempien kanssa vietetyt hetket ovat tehneet minusta paremman ihmisen”

Myös taide ja viihde ovat hyviä väyliä käsitellä maailman tapahtumia. Christofferin mielestä on hyvä, että koronallekin voidaan oikeissa tilanteissa nauraa. Putouksen kaltaisen ohjelman merkitys on tänä syksynä hänen mielestään suuri.

– Taide ja viihde tarjoavat mahdollisuuden unohtaa nykytilanne hetkeksi.

X