Julkkikset

Danny, 73, rakkauselämästään: ”Tarvitsen naista yön jumalattareksi”

Danny, 73, ei ole koskaan viihtynyt pitkiä aikoja yksin vaan on aina pyrkinyt naisten seuraan. – Tarvitsen naista elämänkumppaniksi, neuvonantajaksi, juhlien kuningattareksi ja yön jumalattareksi, hän sanoo.

Teksti:
Eveliina Lauhio
Kuvat:
Pekka Nieminen/Otavamedia

Danny sanoo Annan haastattelussa, ettei ole ollut henkisesti sinkku päivääkään.

Danny, 73, ei ole koskaan viihtynyt pitkiä aikoja yksin vaan on aina pyrkinyt naisten seuraan. – Tarvitsen naista elämänkumppaniksi, neuvonantajaksi, juhlien kuningattareksi ja yön jumalattareksi, hän sanoo.

Kerrot olevasi tällä hetkellä sinkku. Toivotko tulevaisuudelta parisuhdetta?

En osaa oikein toivoa tulevaisuudeltani mitään, sillä olen saanut kokea elämässäni jo niin paljon myös rakkausrintamalla. Vaikka sinkkunakin eläminen voi olla antoisaa ja viriiliä, miellän itseni enemmän parisuhdeihmiseksi. Olisihan se hienoa tavata vielä kumppani, jonka kanssa saisin jakaa elämäni. Myös yksin elämisessä on kuitenkin hyviä puolia, kuten se, että on tilaa uusille mielenkiintoisille tuttavuuksille. Tärkeää parisuhderintamalla on se, että ei jää roikkumaan kehenkään. Jokaisen on hyvä osata elää myös yksin. Siltä pohjalta voi rakentaa toimivan parisuhteen.

Onko sinulla ollut paljon yhdenyön juttuja?

Ihmisestä ja myös seksistä saa paljon enemmän irti, kun toiseen tutustuu kunnolla. Olen aina pyrkinyt siihen, että suhteesta tulisi pitkäaikainen. Myönnän, että joskus olen siinä epäonnistunut.

Miltä näyttää seksikäs nainen?

Huoliteltu ulkonäkö, urheilullinen olemus ja määrätietoinen katse ovat esimerkkejä seksikkäistä ominaisuuksista. Parhaimmillaan nainen on kuin villi naarastiikeri, joka saa minut kehräämään.

Miten isket naisen?

Jo nuorena opin, että naista täytyy kunnioittaa. En koskaan lähesty naista rehvakkaan machomaisesti vaan enemmänkin kumppanina ja kaverina. Aluksi ikään kuin tutustun. Jos pääsen kiinnostavan naisen kanssa juttusille ja meillä synkkaa, saattaa kohtaamisesta kehkeytyä myös antoisaa säpinää.

Kadutko jotain naissuhdettasi?

En kadu yhtäkään suhdettani. Niin pitkäaikaiset ihmissuhteet kuin nuoruuden seikkailutkin ovat avartaneet maailmankatsomustani ja hioneet ihmisyyttäni.

Voiko minkä tahansa ikäisenä rakastua?

Voi. Olen 73-vuotias, ja sydämeni sykkii avoimena elämälle ja rakkaudelle. Ikä on minulle muutenkin pelkkiä numeroita. Minulle ikä ei ole keskeinen kysymys.

Mihin tarvitset naista?

Tarvitsen naista elämänkumppaniksi, neuvonantajaksi, arjen jakajaksi, juhlien kuningattareksi ja yön jumalattareksi. En ole koskaan ollut pitkiä aikoja yksin, vaan olen aina pyrkinyt naisten seuraan. Henkisesti en kai ole ollut sinkkuna päivääkään.

Dannyn haastattelu ilmestyy kokonaisuudessaan Annassa 27/2016. Ilmestymispäivä on 7.7.

Lue lisää:

Antti Holma: ”Minulla on ollut yksi suuri rakkaus”

Huumeet jättänyt ja rakkauden valinnut Jukka Orma: ”Olen vaimolleni elämäni velkaa

X