Duudsonien Jukka Hildén eroaa
Julkkikset

Duudsonien Jukka Hildén eroaa – taustalla vaikeita vuosia

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén ja hänen vaimonsa eroavat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Jukka on kertonut kärsineensä viime vuosina uupumuksesta ja joutuneensa käsittelemään isänsä alkoholismia.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Otavamedia

Jukka Hildén, 37, ja hänen Outi-vaimonsa ovat hakeneet avioeroa. He jättivät yhdessä avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen 7. helmikuuta, Seiska uutisoi.

Jukka ja Outi avioituivat kesällä 2010, ja he ehtivät olla naimisissa seitsemän vuotta.

Entisellä pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta: vuonna 2010 syntynyt poika ja vuonna 2014 syntynyt tytär. Perhe on asunut vuodesta 2015 alkaen Los Angelesissa.

Menestyksen kääntöpuolena uupumusta

Jukka on saavuttanut huimaa menestystä Duudsonien ja heidän Rabbit films -tuotantoyhtiönsä myötä. Dudesons-nimisellä You Tube -kanavalla on yli 3 miljoonaa tilaajaa ja Rabbit films -yhtiöllä pyyhkii Forbes-talousmedian mukaan hyvin.

Menestys on kuitenkin vaatinut myös veronsa. Kun Jukka muutti perheineen työnsä vuoksi Yhdysvaltoihin vuonna 2015, Suomeen jäivät ystävät ja turvaverkko.

Viime vuonna Jukka myönsi Elle-lehden haastattelussa pelkäävänsä ajoittain burnoutia.

”Kuluneena vuonna olen aloittanut duunit aamukahdeksalta ja lopettanut kahdelta yöllä”, Jukka sanoi Ellessä.

Kiireinen elämänrytmi uuvutti Jukan jo vuonna 2016. Hän huomasi olevansa jatkuvasti väsynyt eikä enää sellainen isä, aviomies ja työkaveri kuin olisi halunnut olla, Ilta-Sanomat kertoi.

Jukka on puinut isänsä alkoholismia terapiassa

Viime vuonna Jukka kertoi Elle-lehdessä, että hän käynyt terapiassa päästäkseen käsittelemään menneisyyden tramojaan.  Jukka kärsi lapsuudessaan isänsä alkoholismista.

”Oli jouluja, jolloin jouduin etsimään isää. En tiennyt, mistä hän löytyy ja missä kunnossa”, Jukka kertoi Seura-lehden haastattelussa vuonna 2014.

Isän alkoholismi aiheutti Jukalle lapsena jatkuvia pettymyksiä. Hän rakensi ympärilleen suojamuurin ja pakeni tilannetta toimintaan.

”Tein vaikka mitä, ettei olisi tarvinnut miettiä sitä miltä tuntuu. Se on ihan väärä tapa. Asiat pitää kohdata, ennemmin tai myöhemmin.”

Isän ja pojan välit ovat kuitenkin nykyään hyvät.

”Isä on ollut vuosia juomatta, hänellä on ympärillään perhettä ja ystäviä. Olen ylpeä siitä, että hän on kääntänyt kohtalonsa”, Jukka sanoi Seurassa.

X