Jukka Hildén ja Chachi Gonzales aikovat matkustaa Yhdysvaltojen ja Suomen väliä tiuhaan vauvan synnyttyä.
Jukka Hildén ja Chachi Gonzales aikovat matkustaa Yhdysvaltojen ja Suomen väliä tiuhaan vauvan synnyttyä.
Julkkikset

Duudsonien Jukka Hildénillä ja Chachi-vaimolla jännät paikat – laskettu aika meni jo: ”Kotona ollaan erittäin pinkeinä ja odotetaan kovasti pientä prinsessaa”

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén odottaa innoissaan tyttövauvansa syntymää.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Kari Hautala

Duudsoneista tutun Jukka Hildénin ja tanssijana ja tubettajana uraa luoneen Chachi Gonzalesin perheessä eletään jännittäviä aikoja. Suurmestari-ohjelman pressitilaisuuden aikaan, 22. marraskuuta, pariskunnan tyttövauvan laskettu aika oli ylittynyt jo viikolla.

– Kotona ollaan erittäin pinkeinä ja odotetaan kovasti pientä prinsessaa maailmaan. Kaikki on mennyt oikein ihanasti. Vaimo on ollut tosi energinen ja oli vielä eilen kuvauksissakin käymässä.

– Vauvastamme tulee varmasti kovapäinen, kun hänessä on sekä härmäläistä että texasilaista verta ja latinojuuret. Aika lailla vastakohdathan siinä yhdistyvät, Jukka sanoo.

Tärkeintä on perhe

Jukka ja Chachi halusivat, että lapsi syntyy nimenomaan Suomessa. Jukka aikoo olla vaimonsa tukena synnytyksessä ja pitää sen jälkeen isyyslomaa.

– Suomi on maailman paras maa, joten missäpä muuallakaan olisi parempi synnyttää.

– Suurmestari-kuvauksia lukuun ottamatta olen pitänyt tarkoituksella kalenteriani vapaana, jotta saan keskittyä olennaiseen. Lapset ovat suurin rikkaus ja ihanin asia, mitä maapallolta löytyy, Jukka kertoo.

Pariskunta viettää loppuvuoden Suomessa, minkä jälkeen koittaa paluu Yhdysvaltoihin.

– Kotimme on edelleen Yhdysvalloissa, mutta matkustamme tulevaisuudessakin paljon tätä väliä. Minulle on tosi tärkeää, että lapsi kasvaa myös suomalaiseen kulttuuriin, Jukka tuumii.

Lue myös: Rakastunut Jukka Hildén hehkuttaa nuorta kihlattuaan Chachi Gonzalesia: ”Kiitos, kun teet minusta niin onnellisen”

X