Jukka Hildén on nyt pienen tyttövauvan isä.
Julkkikset

Duudsonien Jukka Hildénin ja Chachi-vaimon vauva syntyi – julkaisivat suloisia kuvia somessa: ”Prinsessa Batman on täällä!”

"Terve, kaunis ja niin rakas", kirjoitti Jukka Hildén syntyneestä pienokaisestaan. Vauvaa saatiin odottaa pitkään ja hartaasti.
Teksti: Elise Mäki Kuvat: Kari Hautala

Duudsonien Jukka Hildénin ja hänen vaimonsa Chachi Hildénin vauva on syntynyt.

Jukka Hildén kutsuu pienokaista Instagramissa Batman-prinsessaksi ja antaa tunnustusta vaimolleen.

”Prinsessa Batman on täällä! Terve, kaunis ja niin rakas! Kunnia [big props] vaimolleni @chachigonzales siitä, että hän on se uskomaton nainen, joka hän on, ja rohkeudesta synnyttää toisessa maassa, joka on kaukana hänen galaksistaan. Hän synnytti terveen tyttövauvan, joka painoi 3.2 kilogramaa ja on 51 senttimetriä, like a boss tänään! Ihailen häntä niin paljon, kaikilla tasoilla ja tavoilla… plus vielä synnyttämisestä, se oli 20 minuutin työntö, joka toi prinsessamme tähän maailmaan ja kuusi tuntia myöhemmin hän käveli sairaalasta batman-autoomme. Rakastan teitä tytöt, nyt ja aina! And forlever.”

Pariskunta sai odottaa pienokaistaan hartaasti, sillä viime viikon perjantaina synnytyksen laskettu aika oli jo ylittynyt viikolla. Aiemmin Jukka kertoi Annalle, että hän aikoo pitää isyyslomaa. Pariskunta halusi, että lapsi syntyy nimenomaan Suomessa.

– Suomi on maailman paras maa, joten missäpä muuallakaan olisi parempi synnyttää, Jukka sanoi tuolloin.

Pariskunta viettää loppuvuoden Suomessa. Sen jälkeen he palaavat kotiinsa Yhdysvaltoihin.

X