Julkkikset

Eero Ettalan poika, 3, seuraa jo lumilautailija-isänsä jalanjälkiä – suloinen video

Eero Ettalan ja Tuija Pehkosen kolmevuotias esikoinen on aloittanut lumilautailun jo nuorena. Videolla näkyy, että poika on lumilaudan päällä kuin kotonaan.

Teksti:
Karoliina Kakko
Kuvat:
OM-arkisto

Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan kolmevuotias on jo aloittanut lumilautailun.

Eero Ettalan ja Tuija Pehkosen kolmevuotias esikoinen on aloittanut lumilautailun jo nuorena. Videolla näkyy, että poika on lumilaudan päällä kuin kotonaan.

Ex-lumilautailija Eero Ettala on tartuttanut rakkauden lajiin myös perheen esikoiseen. Eero julkaisi Instagramiin kuvasarjan perheen reissulta talvisista aktiviteeteista. Kuvasarjasta paljastuu myös video, jossa perheen syyskuussa 2020 syntynyt esikoinen on aloittanut lumilautailun.

Kolmevuotias näyttää olevan laudan päällä kuin kotonaan. Pienellä avustuksella kypäräpäinen vauhtihirmu lähtee matkaan ja Eero kiirehtii alamäkeen ottamaan esikoisensa vastaan. Lumilautailun lisäksi perhe on kuvien perusteella myös lumikenkäillyt talviparatiisissa.

Jos kuvat ja video eivät näy, voit katsoa ne täältä. Pääset videoon painelemalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Elokuussa perhe kasvoi nelihenkiseksi

Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan perheeseen syntyi toinen lapsi tämän vuoden elokuussa.

Tuija paljasti iloisen uutisen Instagram-päivityksessään, jonka mukaan nelihenkiseksi kasvanut perhe on kotiutunut sairaalasta.

– Meitä on nyt neljä. Aika hurjat viikot takana. Viimein kotiin, Tuija kirjoittaa päivityksessään. Kuvassa molemmat lapset ovat henkilöyttä varjellen – kasvot poispäin tai turvakaukalon suojissa.

Toisiinsa Emma-gaalassa vuonna 2018 tutustunut pari meni naimisiin joulukuussa 2019.

Raskautta varjostanut vaiva vei sairaalaan

Tuija kertoi rajusta raskauden aikaisesta pahoinvoinnista sosiaalisessa mediassa. Hyperemeesi ajoi Tuijan niin huonoon kuntoon, että hän joutui jopa tiputukseen. Nyt perhe on totuttelut nelijäsenisen perheen uuteen arkeen.

Pari kertoi Seuran haastattelussa, että vanhemmuudessa vetovastuuta vuorotellaan molempien työprojektien mukaan.

– Pitäisi olla päivänselvää, että lapsella on kaksi yhtä tärkeää vanhempaa. Olen tosi iloinen, että meidän perheessämme se menee niin, Tuija sanoo.

Lue myös: Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kihloihin: ”Hän sanoi KYLLÄ” – katso parin romanttiset kihlauutiskuvat

X