Eevi Teittisestä ja Teemu Packalénista on tullut vanhempia.
Eevi Teittisestä ja Teemu Packalénista on tullut vanhempia.
Julkkikset

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin vauva on syntynyt! Pariskunta sai esikoisen syliinsä pitkän synnytyksen jälkeen

Eevi Teittisestä ja Teemu Packalénista on tänä aamuna tullut vanhempia. Parin esikoinen on täällä.
Teksti: Lotta Pellas Kuvat: OM-arkisto

Valmentaja ja somevaikuttaja, Eevi Teittinen, 32, ja vapaaottelija Teemu Packalén, 34, saivat tytön tänä aamuna. Teemu kertoi asiasta Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa. Synnytys kesti kolmatta päivää. Vauva syntyi noin kuukauden etuajassa, laskettu aika olisi ollut joulukuun alussa.

Tulokas on Eevin ja Teemun esikoinen. Pian vauvauutisen kerrottuaan Teemu yllätti kertomalla, että lopettaa vapaaottelu-uransa.

– Tällä hetkellä mun elämässä tapahtuu niin uskomattomia asioita, etten ole valmis laittamaan niitä syrjään saavuttaakseni jotain jota olen jo kenties saavuttanut, Teemu kirjoittaa.

Pariskunta jo useita vuosia

Kesäkuussa Eevi julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa kertoi odottavansa lasta. Eevi ja Teemu ovat seurustelleet useita vuosia.

Pelko lapsettomuudesta

Eevi pitää suosittua blogia. Vuonna 2018 Eevi kirjoitti lapsettomuuden pelostaan ja tutkimuksista, joissa mahdollista lapsettomuutta selvitettiin. Mitään hälyyttävää ei tutkimuksissa Eevin helpotukseksi löytynyt.

– En itse sulkisi pois adoptoimista, mutta silti ensisijaisesti toivoisin kykeneväni itse tulemaan raskaaksi. Se on hienoin lahja mitä elämä voi tarjota. Onneksi tänä päivänä on tarjolla myös loistavia hoitomenetelmiä, Eevi pohti tuolloin.

Pelot lapsettomuudesta olivat herättäneet blogin lukijoissa paljon ajatuksia. Blogissaan Eevi kertoi kokeneensa monenlaisia tunteita lapsettomuuden pelkonsa edessä:

– Ajattelin olevani jotenkin outo, kun pelkään jotain sellaista, mitä ei ollut vielä olemassa. Toisaalta podin myös huonoa omaatuntoa, sillä tiesin osan kärsivän lapsettomuudesta ja koin oman ongelmani paljon mitättömämmäksi.

X