Julkkikset

Elastinen teki hittibiisin vaimostaan: ”On tärkeää, että minulla on hänet rinnallani”

Elastinen kertoo Supervoimii-hittibiisissään avoimesti tunteistaan Riina-vaimoaan kohtaan. – Nykyään perhe on aina tärkein, Elastinen sanoo.
13.6.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Tiia Ahjotuli

Rap-artisti Elastisen eli Kimmo Laihon, 37, elämä on muuttunut paljon viimeisen parin vuoden aikana.

Elastinen sai Riina-vaimonsa kanssa pojan viime vuoden huhtikuussa. Pojan syntymä on tuonut elämään uudenlaista vastuuta ja aikuisuutta.

– Olen 20 vuotta fokusoinut kaiken energiani musiikkiin. Se, että olen nyt oikeasti saanut sille jotain vastapainoa, on ollut tosi kivaa, Elastinen kertoo.

Supervoimii-biisi oli naistenpäivälahja omalle vaimolle

Elastinen paljastaa, että Radio Suomipopin kesäbiisiäänestyksen voittanut Supervoimii-hitti kertoo hänen Riina-vaimostaan. Hän kirjoitti kappaleen vaimolleen naistenpäivälahjaksi.

– Riina oli ensimmäinen, joka kappaleen kuuli.

Miten vaimo suhtautui kappaleeseen?

– Ihan tosi hyvin, Elastinen sanoo leveästi hymyillen muttei lähde avaamaan asiaa yksityiskohtaisemmin.

Elastisen mukaan henkilökohtaisen kappaleen kirjoittaminen tuntui alusta alkaen luonnolliselta. Hän on uransa alusta alkaen kirjoittanut kappaleita omista kokemuksistaan.

– Kun biisejä tekee, pitää uskaltaa kokeilla kaikkea uutta ja avata uusia puolia itsestään, Elastinen sanoo ja paljastaa jossain vaiheessa kirjoittavansa kappaleen myös pojalleen.

Nykyään perhe on tärkein

Supervoimii-kappaleesta kuulee, että Elastinen on vaimolleen äärimmäisen kiitollinen ja pitää tätä todellisena supernaisena. Hän tunnustaakin katsovansa vaimoaan ylöspäin.

– Se, että minulla on hänet rinnallani, on ensiarvoisen tärkeää, Elastinen sanoo.

Perheen perustamisen jälkeen Elastisen elämän painopiste on muuttunut. Vaikka tärkeistä ihmisistä koostuva miesporukka on edelleen merkittävässä asemassa Elastisen elämässä, kaikista tärkein yksikkö on kuitenkin oma perhe.

– Nykyään perhe on aina tärkein, Elastinen painottaa.

Lue myös

Suosittelemme