Elina Kiikko
Elina Kiikko valitsi ylleen Lontoosta ostetun Marcheson puvun.
Julkkikset

Elina Kiikko ja Ilkka Kanerva aikovat juhlia pitkän kaavan kautta – jatkopaikka varattu Kämpistä

Puolisonsa Ilkka Kanervan kanssa Linnaan saapunut Elina Kiikko on tuttu näky juhlissa, ja tänä vuonna hän on varannut myös jatkopaikan Kämpistä.
Teksti: Sanna Wirtavuori Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia

Elina Kiikko on usein luottanut suomalaiseen suunnitteluun, ja saanut asuistaan paljon kiitosta. Tänä vuonna hän valitsi kuitenkin ylleen Lontoosta ostetun Marcheson puvun. Suomalaisuus näkyy sen sijaan koruissa, jotka ovat Mert Otsamon Tillanderille suunnittelemia.

– Keskivihreä puku on aika peittävä, ja siinä on päällä viittamainen osa, Elina kuvailee  illan asuaan.

Elina kertoo, että hän on hankkinut asunsa jo kuukausia sitten, ennen kuin Linnan juhlien ilmastoteema oli tullut julkiseksi.

– Muuten olen toki miettinyt ilmastoasioita paljonkin. Kierrätän kaiken jätteen ja valitsen kaupassa aina paperikassin muovikassin sijaan, hän kertoo.

Elina Kiikko ja Ilkka Kanerva

– Yleensä emme ole olleet jatkoilla, mutta nyt minulla on seuraava päivä vapaata. Itsenäisyys on niin hieno asia, että sitä kannattaa juhlia kerrankin pitkän kaavan mukaan, Elina Kiikko sanoo.

”Aion käydä jatkossakin kontrolleissa vuosittain”

Elina Kiikko ja Ilkka Kanerva asuvat ensi huhtikuuhun asti evakossa putkiremontin vuoksi. Muuten Elinalle kuuluu oikein hyvää. Kolme vuotta sitten sairastettu syöpä on hoidettu ja viimeinen virallinen seuranta oli huhtikuussa.

– Kaikki on hyvin, mutta aion käydä jatkossakin kontrolleissa vuosittain, sillä haluan varmistaa, että kaikki on kunnossa.

X