Julkkikset

Ensitreffit alttarilla -Esa löysi uuden rakkaan: ”Anna on kaunis ja osaa arvostaa kiltteyttäni”

Pieksämäkeläisen veturinkuljettajan sinkkuelämä on ohi! Esa ei löytänyt rakkautta Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta, mutta miehen onni kääntyi, kun hän tapasi itseään muutaman vuoden vanhemman Annan. – Ajatusmaailmamme ja elämänarvomme kohtaavat, rakastunut Esa iloitsee.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Esan Kotialbumi, Mtv

Pieksämäkeläisen veturinkuljettajan sinkkuelämä on ohi! Esa ei löytänyt rakkautta Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta, mutta miehen onni kääntyi, kun hän tapasi itseään muutaman vuoden vanhemman Annan. – Ajatusmaailmamme ja elämänarvomme kohtaavat, rakastunut Esa iloitsee.

Kun pieksämäkeläinen Esa, 29, osallistui Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan, hänestä tuli hetkessä katsojien suosikki. Hyvinkääläisen Aliisan kanssa ohjelmassa avioitunut Esa hurmasi katsojat erityisesti sympaattisuudellaan ja kiltteydellään.

Kun kauden viimeisessä jaksossa tiet Aliisan kanssa erkanivat, Esasta tuli Suomen himotuin poikamies. Erityisesti Twitter-kommentoijat olivat varmoja, ettei Esa pysyisi kauaa poikamiehenä.

He olivat oikeassa.

Nyt Esa on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan: Annan.

Anna lähestyi Esaa Instagram-viestillä

Esa kertoi ohjelman päättymisen jälkeen viime vuoden joulukuussa, että hän voisi hyvin lähteä treffeille häntä somessa lähestyvän naisen kanssa.

Ja niin hän oli itse asiassa jo tehnytkin.

Anna oli nimittäin lähettänyt Esalle Instagramissa viestin heti ohjelman viimeisen jakson esittämisen jälkeen eli marraskuun alkupuolella. Esa ja Anna tapasivat toisensa vielä saman kuun aikana.

– Vuodenvaihteessa sovimme, että alamme olla yhdessä, Esa kertoo.

Ensitreffit alttarilla -Esa on löytänyt rakkaan: "Hän osaa arvostaa kiltteyttäni"
Anna ja Esa lomailivat vastikään yhdessä Kyproksella.

Kotien välissä 400 kilometriä

Esa asuu Pieksämäellä ja Anna Salossa. Sen takia he näkevät toisiaan pääsääntöisesti viikonloppuisin. Tavallisesti pari viettää yhdessä leppoisaa laatuaikaa.

– Ulkoillaan ja ollaan vaan. Jos olemme meikäläisen luona, lenkitämme koiria. Ja tietenkin käymme yhdessä sukulaisia moikkailemassa. Sukulaisten luona on tullut käytyä nyt tiuhaan, kun velipojat ovat saaneet lapsia ja minusta on tullut sen myötä kummi, Esa kertoo.

Vaikka yhteen muuttamisen ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon, on aiheesta kuitenkin jo puhuttu.

– Meikäläisen on varmaan suunnattava Saloon päin, Esa sanoo.

Parin arvot ja ajatusmaailma kohtaavat

Esan mielestä parasta Annassa on hänen kypsä luonteensa.

– Ja hän on hyvin kauniskin. Hän on minua muutaman vuoden vanhempi. Hän on elämää nähnyt ihminen. Ajatusmaailmamme ja elämänarvomme kohtaavat. Olemme kiinnostuneita samoista asioista, Esa lisää.

Annalta Esa on saanut eniten kiitosta kiltteydestään ja kyvystään huomioida muut.

– Hän osaa arvostaa kiltteyttäni, Esa sanoo.

Haaveena tavallinen perhe-elämä

Sekä Annan että Esan suurin tulevaisuudenhaave on perheen perustaminen.

– Haaveilemme kummatkin perinteisestä perhe-elämästä. Kummallakaan meistä ei ole mitään pakkomiellettä bilettämiseen. Olemme kumpikin valmiita asettumaan. Haluamme elämäämme pysyvyyttä, Esa kertoo.

Perheen perustamisen ajankohdasta kysyttäessä Esa purskahtaa nauruun.

– Kunhan nyt ensin pääsisi saman katon alle asumaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma ei enää vaikuta Esan elämään

Anna ja Esa eivät ole puhuneet erityisen paljon Esan Ensitreffit alttarilla -kokemuksesta.

– Se on ihan hyvä ja ymmärrettävää. Ohjelma ei enää juuri vaikuta elämääni. Kuvaukset kestivät kuitenkin melko vähän aikaa ja tunnepuoli jäi vajaaksi. Jos tunnepuoli olisi kehittynyt vahvemmaksi, en usko, että olisin siinä tapauksessa pystynyt aloittamaan seurustelua näin nopeasti, Esa kertoo.

Aliisan kanssa Esa on hoitanut eropaperit ja muut eroon liittyvät asiat, mutta muuten he eivät ole olleet tekemisissä.

Ohjelman uutta kautta Esa odottaa innolla. Esasta on mielenkiintoista nähdä, millaisia ihmisiä ja pareja ohjelmaan on tällä kertaa valittu.

– Meinaan ehdottaa Annalle, että voisimme katsoa ohjelmaa yhdessä.

X