Julkkikset

Ensitreffit alttarilla -Miina on hurmannut katsojat: ”Haluan Miinan elämäntapaluennolle”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Heikin kanssa avioon astellut Miina ihastuttaa katsojia viikosta toiseen positiivisuudellaan ja kärsivällisyydellään. Miina ei hermostu ja on tilanteessa kuin tilanteessa iloinen ja ymmärtäväinen. Silti hän ei ole kumppaninsa ohjailtavissa vaan osaa tuoda julki myös omat mielipiteensä.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: MTV

Ensitreffit alttarilla -ohjelman katsojat suitsuttavat sosiaalisessa mediassa ohjelman 5. kaudella mukana olevaa Miinaa. Moni katsojista kokee, että Miina on suorastaan yli-ihminen. Hän ei hermostu puolisonsa Heikin töksäytyksistä vaan osaa olla sekä ymmärtäväinen että tuoda ilmi omat mielipiteensä.

Miinan elämänasenne kiehtoo

Miten itse saisi omaksuttua saman asenteen kuin Miinalla on? Kysymys on ollut monien somekeskustelijoiden huulilla.

Miina ei säikähtänyt edes Heikin poikamiesboksia

Monet katsojat jännittivät etukäteen, miten Miina tulee suhtautumaan Heikin hyvin pienikokoiseen poikamiesboksiin.

Eilen nähdyssä jaksossa Miina pääsi kyläilemään Heikin luona ensimmäistä kertaa, eikä hätkähtänyt asuntoa. Edes se, että ennen asuntoon astumista Heikki halusi järjestellä paikkoja yksin Miinan odottaessa ulkona, ei saanut Miinan mieltä matalaksi.

Usko Miinan ja Heikin suhteeseen on vahvistunut

Miinan ja Heikin suhde lähti käyntiin hieman jähmeästi, sillä Heikki ei ollut oitis vakuuttunut siitä, että Miina on hänelle sopiva kumppani. Miina on kuitenkin saanut Heikin selvästi lämpeämään ja moni katsoja kokee, että parin yhteiseloa on jakso jaksolta mukavampi seurata.

X