Milla ja Kimmo järjestävät usein yhteistä aikaa arjen keskelle. Viimeksi he yöpyivät Haikon kartanossa, mikä oli Millan myöhästynyt syntymäpäivälahja Kimmolle.
Ihmiset ja suhteet

Ensitreffit alttarilla -pari Milla ja Kimmo juhlistivat ensimmäistä hääpäiväänsä romanttisesti Tallinnassa

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannen kauden yllättäjäpari Milla ja Kimmo viettivät toukokuussa ensimmäistä hääpäiväänsä. Pari rakastui toisiinsa kunnolla vasta ohjelman kuvausten loputtua ja elää nyt seesteistä parisuhdearkea.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: Millan ja Kimmon kotialbumi

Viime kauden Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Milla, 29, ja Kimmo, 32, ovat asettuneet elämään tasaista parisuhdearkea. Matkustamisesta nauttiva pariskunta on viettänyt kesää reissun päällä.

Ensitreffit-pari Tiina ja Samuel viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä uusimalla vihkivalansa. Milla ja Kimmo puolestaan juhlistivat paperihäitään romanttisesti Tallinnassa.

– Meillä oli ihana, aivan valtava hotellihuone, jossa oli poreamme, samppanjaa ja henkilökunnan yllätyksenä tuoma ihana hedelmäasetelma, pariskunta kertoo.

– Kävimme syömässä ja otimme rennosti.

”Kimmo on maailman paras lahjojen ostaja”

Vastikään pari rentoutui yöpymällä Haikon kartanossa. Yö kartanohotellissa oli Millan myöhästynyt syntymäpäivälahja Kimmolle.

– Minähän tein Kimmon syntymäpäivänä niin, että otin ja lähdin kahdeksi viikoksi Thaimaahan, Milla nauraa.

– Joten tämä yhden yön reissu oli vähän hyvitystä siitä. Tiedän myös, että Kimmo tykkää elämyslahjoista ennemmän kuin tavaroista.

Aviomiehen synttäreitä viettämässä, näin tyylikkäästi 2,5kk myöhässä ? #vainvaimojutut #haikonkartano

Henkilön Milla Haverinen (@millauschkas) jakama julkaisu

Myös Milla täytti vuosia alkukesästä, ja Kimmo muisti häntä ostamalla heille molemmille liput elokuun puolivälissä järjestettäville Flow-festivaaleille.

– Kimmo on maailman paras lahjojen ostaja! En tajunnutkaan, miten paljon olin höpöttänyt, että haluaisin Flow’hun katsomaan Lana Del Reytä. Kun syntymäpäiväni aamuna Kimmo antoi ostamansa liput, olin ihan ihmeissäni, Milla kertoo.

Rakastunut pariskunta huomioi toisiaan paitsi lahjoilla, myös tekemällä pieniä arkisia tekoja, kuten tuomalla pyytämättä suklaapatukan kaupasta.

– Tykkään laittaa ruokaa, joten teen mielelläni Millallekin ruokaa, jos kokkailuni vain kelpaavat hänelle, Kimmo naurahtaa.

Kimmo on saanut Millan innostumaan salilla käymisestä, ja he treenaavat nykyään yhdessä. Pariskunta nauttii yhteisestä arjesta ja siitä, että voivat jakaa sen toistensa kanssa. Molemmat tekevät vuorotyötä, mutta silti he järjestävät kiireen keskelle yhteistä aikaa ja treffi-iltoja.

”Luulin olevani rento vaimo”

Aiemmin pitkään sinkkuina viihtyneet Milla ja Kimmo elävät nyt tasaista parisuhdearkea. He toteavat, että kompromisseja on kuitenkin täytynyt yhteiselon myötä oppia tekemään.

– ­­Olen huomannut, että olen oikeastaan aika itsekäs. Ajattelin aiemmin, että olen rento tyttöystävänä ja vaimona, mutta räpättäjä minustakin on kuoriutunut, Milla kertoo nauraen.

– Milla on vähän sellainen, että jos hän on tottunut tekemään jonkin asian jollain tavalla, niin se on hänen mielestään ainoa oikea tapa. Toisaalta itse hermostun ehkä vähän liian helposti joissain asioissa, Kimmo pohtii.

– Minulla on aika paljon opettelemista vielä siinä, että osaisi ottaa toista paremmin huomioon. Kimmossa parasta on se, että hän laittaa aina toiset itsensä edelle. Hän tekee aina kaikkensa, että minulla olisi hyvä olla, ja se on ihailtava piirre, kertoo Milla.

Kimmon mielestä Millassa on parasta huumorintaju, energisyys ja se, että hän on aina oma itsensä. Molemmat kehuvat toistensa luotettavuutta, iloisuutta ja positiivisuutta. Heitä yhdistääkin selvästi samanlainen elämänasenne.

Lähitulevaisuutta varten Milla ja Kimmo eivät ole tehneet paljon suunnitelmia, vaan he elävät hetkessä.

– Muutamia matkoja loppukesälle on suunnitteilla, mutta sen pidemmälle ei ole mietitty, he kertovat.

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla -pari Milla ja Kimmo avautuvat tunteistaan: ”Vollotin lattialla ja kerroin Kimmolle rakastavani häntä”

Ensitreffit alttarilla -pari Milla ja Kimmo: tähän rakastuimme toisissamme

Ensitreffit alttarilla -pari Tiina ja Samuel astelivat uudelleen alttarille: ”Halusimme itse valita toinen toisemme”

Mistä tietää, tuleeko parisuhde onnistumaan? Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Elina Tanskanen kertoo

X