Sini ja Vesa
Vesa ja Sini avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kesällä 2018.
Julkkikset

Ensitreffit alttarilla -pari Sini ja Vesa löysivät kipinän tv-kameroiden sammuttua: ”Tunteet ovat vain päivä päivältä vahvistuneet”

Sini ja Vesa avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kesällä 2018. Parin tunteet lähtivät kuitenkin kunnolla lentoon vasta ohjelman kuvausten päättymisen jälkeen. – Tunteet ovat vain päivä päivältä vahvistuneet, Sini kertoo.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MTV

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa reilu vuosi sitten avioon astelleiden Sinin, 30, ja Vesan, 30, suhde kukoistaa. Rakastuneen parin yhteinen viiden ja puolen viikon kesäloma meni ohi hujauksessa.

– Touhusimme paljon. Harrastimme muun muassa kotimaanmatkailua ja kerkesimme käydä Kroatiassakin, Vesa kertoo.

Kahdessa kodissa

Nyt pariskunta on palannut takaisin normaaliin arkeensa, johon kuuluu kaksi kotia.

– Minä asun Tampereella ja Vesa Turengissa. Viikonloput vietämme melko lailla vuorotellen toistemme luona, Sini kertoo.

Sini ja Vesa eivät koe, että heidän olisi pidettävä kiirettä yhteen muuttamisessa.

– Keskinäinen luottamuksemme on kohdillaan, niin arki rullaa ihan mukavasti toistaiseksi näin, vaikka tavoitteena on joskus muuttaa saman katon alle. Se tapahtuu sitten, kun työt antavat myöten, lastenhoitajan töitä tekevä Sini sanoo.

– Olen samaa mieltä, matematiikan opettajana toimiva Vesa komppaa vaimoaan.

View this post on Instagram

Kesäl ku oltiin kauniina.

A post shared by Vesa (@the_weco) on

Tunteet alkoivat kehittyä kuvausten jälkeen

Kun ohjelmaa esitettiin televisiossa, Twitter-kansa arvuutteli, onko Sinin ja Vesan liitossa tarpeeksi kipinää. Päätösjakson esittämisen jälkeen Vesa otti Twitter-keskustelussa humoristisesti kantaa hänen ja Sinin suhteen tilaan ja kertoi samalla, että myös kipinää on ilmassa.

– Alkumme oli niin intensiivinen ja tiukka, että kahden kodin asetelmaan siirtyminen kuvausten jälkeen oli loppupeleissä askel perinteisempään parisuhteeseen, Vesa kertoo.

Kun hälinä ympäriltä helpotti, tunteet saivat tilaa kasvaa.

– Minusta tuntuu, että tunteeni alkoivat kehittyä vasta ohjelman kuvausten jälkeen. Ne alkoivat kehittyä hyvin nopeasti, kun pääsimme olemaan ihan kahdestaan ja oli tilaa hengitellä ihan rauhassa. Sen jälkeen tunteet ovat vain päivä päivältä vahvistuneet, Sini sanoo.

View this post on Instagram

Onnellinen❤

A post shared by Sini Rissanen (@sinirissanen) on

Twitter-keskustelijoiden peräänkuuluttama kipinäkin löytyi tunteiden syvenemisen myötä.

– Rauhassa tutustuminen kuvausten jälkeen avasi ihan uusia ovia toiseen ihmiseen ja herätti tunteet. Ajattelen, että sitä kautta kipinäkin löytyi, Sini sanoo.

– Kyllä. Ajattelen, että tunteiden syveneminen ja kipinä kulkevat käsi kädessä, Vesa toteaa.

Huumori yhdistää

Vesa ja Sini kertovat, että yksi heidän suhteensa kulmakivistä on avoin keskusteluyhteys, joka luotiin jo ohjelman kuvausten aikana. Myös yhteinen huumori kukkii edelleen.

– Vesa saa minut nauramaan jutuillansa. Tunnistin alusta asti Vesassa niitä asioita, joita olen kaivannut ja halunnut kumppaniltani. Vesan kanssa koen, että tulen aidosti kohdatuksi. Pidän suuressa arvossa Vesan keskustelutaitoa. Lisäksi Vesasta löytyy myös herkkyyttä, jota arvostan. Vesa on alusta asti tuntunut turvalliselta. Minulla on turvallinen olo hänen seurassaan ja pystyn luottamaan häneen, Sini luettelee Vesan parhaita puolia.

– Yhteinen huumori on myös minulle tärkeä asia. Sinissä parasta on, että hän on herkkä ja avoin, Vesa tiivistää rakkaansa parhaat puolet.

View this post on Instagram

Pariskuntaturreselfie😘 #dubrovnik

A post shared by Sini Rissanen (@sinirissanen) on

Tulevaisuus ei ole aikataulutettu

Sekä Sini että Vesa näkevät yhteisen tulevaisuutensa valoisana. He ovat keskustelleet tulevasta, mutta eivät ole lyöneet mitään isoja asioita vielä lukkoon.

– Minulla ei ole tarvetta suunnitella hirveän selkeästi, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Vesa sanoo.

– Arki on hyvää ja tässä hetkessä on hyvä olla. Minun onneni rakentuu arjen pienistä hetkistä. Olen aikoja sitten luopunut elämän aikatauluttamisesta, Sini komppaa.

Lue myösMitä Ensitreffit alttarilla -pareille kuuluu nyt? Jokaiselta kaudelta yksi pari on yhä yhdessä

X