Julkkikset

Ensitreffit alttarilla -Tiinan ja -Samuelin parhaat vinkit parisuhdearkeen: post-it-sovinto, kauppalista kuvana ja kynsilakkakorjaus

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannelta kaudelta tutut Tiina ja Samuel Svahnström jakavat yhteisellä Instagram-tilillään parisuhdetta ja arkea helpottavia vinkkejä. Katso kuvat parin parhaista nikseistä!
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: MTV

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannen kauden suosikkipari Tiina ja Samuel Svahnströmin kuulumisia voi seurata pariskunnan yhteiseltä Instagram-tililtä. On selvää, että pari on innoissaan heidät yhdistäneen ohjelman vastikään alkaneesta viidennestä kaudesta.

Kuulumisiensa lisäksi Ensitreffit alttarilla -pariskunta päivittää Instagram-tililleen myös parisuhdetta ja arkea helpottavia vinkkejä.

Nämä ovat parin parhaat niksit:

Kommunikointi sujuu kiireessä kätevästi post-it-lapuilla

Käsin kirjoitettu post-it-lappu on kieltämättä persoonallisempi kuin tekstiviesti. Ei liene vahinko, että riidan lopettamisessa käytettävät post-it-laput ovat vaaleanpunaisia.

Pieni lohkeama hellan pinnoitteessa on helppo korjata kynsilakalla

Kynsilakka on ilmeisen hyvä keino paikata hellaan tullut kolhu.

Kauppalistan voi korvata kuvalla jääkaapista

Jos tarvitset vain perustavaroita jääkaappiin, kauppalistan kirjoittamista nopeampaa on napata pikaisesti ennen kauppaan suuntaamista kuva jääkaapin sisällöstä.

Kenkätyylin päivittäminen onnistuu helposti nauhoja vaihtamalla

Uudet kengännauhat voivat antaa kengille kokonaan uuden ilmeen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viides tuotantokausi Avalla tiistaisin klo 21.

X