Erja Häkkinen
Erja Häkkinen on selvästi ylpeä Hugo-pojastaan.
Julkkikset

Erja ja Mika Häkkisen Hugo-poika täytti 18 vuotta – ylpeä äiti julkaisi herkän kuvan pojastaan

Entisen F1-kuljettajan Mika Häkkisen ja hänen ex-vaimonsa Erja Häkkisen esikoispoika Hugo on täyttänyt 18 vuotta. Erja julkaisi pojastaan kuvan suloisilla sanoilla höystettynä tämän syntymäpäivän kunniaksi.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: OM-arkisto

F1-maailmanmestari Mika Häkkisen, 50, ja hänen ex-vaimonsa, yrittäjä, ex-malli ja muotivaikuttaja Erja Häkkisen, 57, esikoinen Hugo Häkkinen on täyttänyt 18 vuotta 11. joulukuuta. Erja julkaisi Instagram-tilillään onnittelukuvan, jonka yhteyteen kirjoitettu onnitteluteksti on täynnä ylpeyttä ja rakkautta täysi-ikäistynyttä esikoista kohtaan.

”Tänään 18 vuotta. Suuri rakkauteni on aikuinen tänään. Paljon onnea kultaseni!” Erja kirjoittaa kuvan yhteydessä englanniksi.

Kuva on otettu syyskuussa Gloria Fashion Show’ssa, jossa Hugo ja hänen pikkusiskonsa Aina nähtiin catwalkilla ensimmäistä kertaa malleina. Catwalkille asteli myös Erja-äiti.

Erja Häkkinen on puhunut Annalle lämpimistä väleistä lapsiinsa

Erja Häkkinen kertoi Anna.fi:lle syyskuussa muotinäytöksen yhteydessä, että hänellä on niin läheiset välit lapsiinsa, että he voivat puhua kaikesta toistensa kanssa. Erja ei aio myöskään estellä, jos jälkikasvu haluaa seurata hänen jalanjäljissään mallimaailmaan.

Hugoa on yritetty jo houkutellakin alalle. Kun Erja lomaili perheensä kanssa hiljattain Milanossa, mallitoimiston työntekijä lähestyi pitkänhuiskeaa Hugoa ja tarjosi tälle töitä.

Vielä mallin hommat ovat kuitenkin saaneet jäädä. Hugo käy parhaillaan viimeistä vuottaan kansainvälistä lukiota Monacossa. Hän kertoi syyskuussa suunnittelevansa ulkomaille muuttoa opintojen perässä.

– Olen miettinyt Milanoa tai Pariisia. Ne ovat kivoja kaupunkeja, ja siellä on myös hyviä yliopistoja. Mielessäni ovat designopinnot, mutta mikään ei ole vielä varmaa, Hugo kertoi.

Lue myös:

Erja Häkkinen lämpimistä väleistä lapsiinsa Hugoon ja Ainaan: Meillä ei riidellä, vaan halataan ja pussataan

Erja Häkkinen: Avioero Mika Häkkisen kanssa 10 vuotta sitten hitsasi lapset yhteen

Formulalegenda Mika Häkkinen elämänasenteestaan: ”Ei pysähdytä paikalleen, vaan mennään eteenpäin”

X