Jenni Alexandrova nauttii sinkkuelämästä ja aamuradion tekemisestä.
Radiojuontaja Jenni Alexandrova on nauttinut aamuradion tekemisestä. – Aikaiset aamuherätykset sopivat minulle. On ihanaa, etten joudu väkisin valvomaan, vaan voin mennä jo yhdeksältä nukkumaan, Jenni nauraa.
Julkkikset

Eron jälkeen sinkkuarjesta nauttiva Jenni Alexandrova: ”Välillä saan suoranaisia onnenpurskahduksia”

Vuosi sitten syksyllä avopuolisostaan Jussi Heikelästä eronnut Jenni Alexandrova ei etsi tällä hetkellä uutta parisuhdetta.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli | OM-arkisto

Radiojuontaja Jenni Alexandrovan elämä muuttui vuosi sitten syksyllä, kun hän erosi avopuolisostaan Jussi Heikelästä. Jenni on viihtynyt sen jälkeen sinkkuna ja nauttinut uudesta arjestaan omillaan.

– Arkeni on asettunut uomiinsa, ja oloni on onnellisempi ja seesteisempi kuin kenties koskaan aikaisemmin. Välillä saan suoranaisia onnenpurskahduksia. Asun kivassa kodissa ihanan poikani kanssa, ja voimme tehdä juuri mitä haluamme.

Jenni Alexandrova ei etsi parisuhdetta

– En etsi parisuhdetta, enkä ole ladannut Tinderiä tai muita seuranhakusovelluksia. Uusien ihmisten tapaaminen tuntuu vaivalloiselta, ja koen, että minun on nyt hyvä olla ihan vain itsekseni, Jenni sanoo.

Jenni viettää tavallisesti paljon aikaa 10-vuotiaan poikansa kanssa, mutta kesällä tämä oli isänsä kanssa monen viikon reissulla toisessa kotimaassaan.

– Hän oli kuukauden matkalla ja sen jälkeen vielä kaksi viikkoa isänsä luona karanteenissa. Olimme tosi tarkkoja, sillä en halunnut ottaa töiden takia mitään riskiä. Oudoltahan se tuntui, sillä emme ole olleet koskaan niin pitkää aikaa erossa toisistamme, Jenni sanoo.

Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä

Juontaja Jenni Alexandrova erosi puolisostaan Jussi Heikelästä viime syksynä.

X