Julkkikset

Ex-missi Michaela Söderholm tapasi kiekkoilijarakkaansa juuri ennen koronaa – nyt parilla on yhteinen lapsi ja häät suunnitteilla

Häitä puolisonsa kanssa suunnitteleva entinen Miss Suomi Michaela Söderholm rakastaa olla äiti.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

– Olemme nyt kesän Suomessa. Ensi kaudesta en vielä tiedä, missä olemme, Michaela Söderholm kertoi.

Häitä puolisonsa kanssa suunnitteleva entinen Miss Suomi Michaela Söderholm rakastaa olla äiti.

Vuoden 2017 Miss Suomen Michaela Söderholmin, 31, elämässä on tapahtunut paljon viime vuosina. Jääkiekkoilija Michael Keräsen kanssa reilu vuosi sitten kihlautunut Michaela on nyt myös reilun vuoden ikäisen tyttölapsen äiti. 

– Vuosi ja kolme kuukautta sitten tuli pieni neiti tähän maailmaan. Hän on valloittava tapaus! Hän on sellainen touhumimmi, että juosta saa perässä, Michaela kertoi Bottega Golden Dinner -tilaisuudessa Farouge-ravintolassa Helsingissä.

Vauvavuosi itsessään oli Michaelasta mieletöntä seurattavaa. Lapsen syntymän jälkeen perhe muutti Michaelin peliuran vuoksi yhdeksi kaudeksi Saksaan.

– Lähdimme Saksaan heinäkuussa kun tyttö oli vielä ihan sylivauva. Ja nyt kun tulimme takaisin, hän osaa kävellä, käydä potalla ja puhuu jo paljon sanoja. Hän on aika kova komentamaan. Jos syöttämiseni on liian hidasta, niin sieltä kuuluu: ”Äiti, anna!” Michaela nauroi. 

Michaelasta on yksinkertaisesti ihanaa olla äiti.

– Äitiys on ollut mieletön kokemus. Vauvan kanssa olen oppinut paljon itsestäni.

Vauvan kanssa Michaela on oppinut myös kärsivällisyyttä.

– Koen, että olen kasvanut ihmisenä tosi paljon. Moni sanoo, että ennen kuin saa lapsen, ei voi tietää, kuinka paljon voi rakastaa. Kaikki se hoiva ja huolenpito – on vain ihanaa olla äiti! 

Maaliskuussa pieni perhe muutti jälleen Suomeen. Seuraavaksi Michaela käy opiskelunsa loppuun, jonka jälkeen hän valmistuu tradenomiksi. 

– Olen ollut aika kunnianhimoinen opiskelujen suhteen, vaikka oli tuossa vauvavuosikin samalla. 

Häistäkin on jo puhuttu. 

– Olemme jo vähän aloittaneet niiden suunnitteluakin, mutta tämä kesä tulisi vähän liian nopeasti, Michaela hymyili.

X