Julkkikset

Ex-taitoluistelija Laura Lepistö joutui tekemään töitä kehonsa kanssa voidakseen tulla raskaaksi: ”En ole pitänyt lasten saamista itsestäänselvyytenä”

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö, 32, odottaa ensimmäistä lastaan Tommi-puolisonsa kanssa. – Lasten saaminen on aina ollut yksi haaveistani, Laura kertoo.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Om-Arkisto

Laura Lepistö odottaa kesävauvaa.

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö, 32, odottaa ensimmäistä lastaan Tommi-puolisonsa kanssa. – Lasten saaminen on aina ollut yksi haaveistani, Laura kertoo.

Laura Lepistö on aina tiennyt haluavansa joskus lapsia, ja nyt ajoituskin on otollinen.

– Lasten saaminen on aina ollut yksi haaveistani. Tuntuu, että nyt on myös hyvin luonteva hetki meille siirtyä vauva-arkeen. Viime vuosina kaveripiiriinkin on syntynyt aika paljon vauvoja, mikä on tietysti aika tavallista kolmenkympin tienoilla. Olemme tosi valmiita tähän elämänvaiheeseen, Laura kertoi puhelimitse tammikuussa 2022 Tampereella nähtävän Lumikuningatar-jääshow’n mediatilaisuudessa.

Laura julkisti vauvauutiset talvisessa Instagram-kuvassa, jossa hän on Tommi-puolisonsa sylissä ja pitelee pieniä vauvan töppösiä kädessään. Pari on parhaillaan Lapissa.

– Päätimme julkistaa asian, sillä raskaudesta alkoi levitä huhuja. Kiva, kun nyt voi olla rennommin mielin, Laura kertoi haastattelussa.

Laura Lepistö: ”Naisurheilijalla vauvahaaveet voivat vaatia isoa panostusta omaan terveyteen”

Lauran mukaan pitkä urheilu-ura on vaikuttanut hänen ajatuksiinsa perheen perustamisesta. Taitoluistelu laittaa kropan koville, eikä lasten saaminen kilpauran jälkeen käy välttämättä käden käänteessä.

– En ole pitänyt lasten saamista missään nimessä itsestäänselvyytenä. Naisurheilijalla vauvahaaveet voivat vaatia isoa panostusta omaan terveyteen. Itsekin sain tehdä luistelu-uran jälkeen töitä, että kropastani tuli sellainen, että voin ylipäätään tulla raskaaksi.

Lapsen laskettu aika on ensi kesänä. Puoli vuotta vauvan syntymän jälkeen Lauran olisi tarkoitus nousta taas esiintymislavoille Lumikuningatar-jääshow’ssa.

– Totta kai raskaus on vähän muuttanut suunnitelmia. Aion edelleen olla mukana jäällä, mutta nähtäväksi jää, missä roolissa. Taivutuspiruetit ja kolmoishypyt jätän ehkä tällä kertaa muille. En aio ottaa asiasta stressiä, sillä haluan myös nauttia perhearjesta!

X