Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus osallistuivat alkuvuodesta yhdessä Emma-gaalaan.
Julkkikset

Hanna Brotheruksen kanssa avioitunut Mikko Kuustonen: ”Yhdessä nyhjääminen on mahtavaa, mutta on tärkeää, että on myös omat elämät”

Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus sanoivat sunnuntaina tahdon Helsingin Vanhassa kirkossa. Mikko huomioi vaimoaan kauniisti julkaisemansa hääkuvan yhteydessä: "Kiitos, rakas."
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Otavamedia

Muusikko Mikko Kuustonen, 58, ja koreografi Hanna Brotherus, 49, ovat menneet naimisiin. Pariskunta ehti olla kihloissa kaksi vuotta, ennen kuin heidät vihittiin sunnuntaina Helsingin Vanhassa kirkossa, Ilta-Sanomat uutisoi.

Mikko Kuustonen julkaisi häiden jälkeen Instagram-tilillään iloisen kuvan tuoreesta avioparista.

”Tahdoimme. Kiitos rakas Hanna”, Kuustonen kirjoitti kuvatekstiin.

Tahdoimme. Kiitos rakas Hanna. #justmarried🔗 (kuva:Jouni Harala)

A post shared by Mikko Kuustonen (@kuustonenmikko) on

Mikko ja Hanna elävät uusperheen arkea

Mikolla on entisestä avioliitostaan kaksi tytärtä, Iina ja Minka, joilla molemmilla on jo lapsi. Hannalla on neljä lasta, joista kaksi nuorimmaista asuu yhä kotona.

– Uusperheessä ei voi vedota siihen, että näin meillä on aina tehty. Siinä joutuu punnitsemaan omat tapansa ja traditionsa uudelleen. Meillä asuu osan ajasta kaksi teiniä, jotka ovat vahvoja persoonia ja lyövät asiat suoraan tiskiin. Yhteiselo vaatii sitä, että osaa pyytää ja antaa anteeksi, ja tässä ihailen näitä nuoria suuresti, Mikko kertoi Annan haastattelussa vuonna 2017.

Mikko paljasti haastattelussa myös sen, että oma aika on hänelle parisuhteessa erittäin tärkeää.

– Tarvitsen parisuhteessa omaa aikaa ja reviirin, minusta se kuuluu parisuhteen ytimeen. Yhdessä nyhjääminenkin on mahtavaa, mutta on ratkaisevan tärkeää, että ihmisillä on myös omat elämät.

X