Hanna Gullichsen on saanut neljännen lapsensa.
Hanna Gullichsen on saanut neljännen lapsensa.
Julkkikset

Hanna Gullichsenin vauva syntyi! Vastasyntynyttä kutsutaan rakettisuosion saaneella, villin kauniilla nimellä

Ruokavaikuttaja Hanna Gullichsenin ja Joonas Laurilan lapsi on suurperheen kuopus. Perheeseen kuuluu lisäksi kolme lasta.
Teksti: Lotta Pellas Kuvat: Kaisu Jouppi / Otava

Hanna Gullichsenille, 42, ja hänen puolisolleen Joonas Laurilalle on syntynyt vauva. Hanna julkaisi eilen Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan synnytyssairaalasta. Tulokkaan kasvot on peitetty sydänemojilla ja Hanna katselee vastasyntynyttä lastaan.

Kuvan alla on teksti, jossa Hanna ylistää suomalaista terveydenhuoltoa.

”Kirjoitan tätä pää iloisesti sekaisin sekä lääkkeistä että rakkaudesta. Kiitos kätilöt, hoitajat, lääkärit, keittäjät, siivoojat ja tiskarit, kaikkien teidän yhteistyö loi kokemuksen jota emme koskaan unohda.

Suomalainen terveydenhuolto on timanttinen lottovoitto, josta saamme olla kiitollisia.”

Villieläintä merkitsevä nimi kuopukselle

”Mun sydän on viidellä jaollinen”, sanailee Hanna. Hänellä ja Joonaksella on vastikään syntyneen nyytin lisäksi vuonna 2016 syntyneet kaksoset, ja Hannalla on myös esikoinen aiemmasta liitostaan.

Hanna ja Joonas menivät naimisiin vuonna 2015.

Päivityksensä lopussa Hanna kutsuu vastasyntynyttä nimellä Leon. Leijonaa merkitsevä nimi on kreikkalaista alkuperää ja omaperäisempi versiointi Suomen pitkään suosituimmasta poikavauvan Leo-nimestä. Leon-nimenkin suosio on kasvanut voimakkaasti 2010-luvulta alkaen, ja sitä on annettu kuluneen parin viime vuoden mittaan yli 300 pojalle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hanna Gullichsen (@hannagullichsen) jakama julkaisu

Raskaus oli ollut Hannalle aiempia nautinnollisempi, kun hän kertoi kuulumisiaan Annalle odotusaikanaan.

– Olen nauttinut tästä raskaudesta eri tavalla, sillä olen pystynyt suhtautumaan asioihin rennommin. Tiedän, ettei ole minun käsissäni, jos jotain sattuisi käymään. Tällä kertaa aion varautua siihen, että kaikki menee hyvin, Hanna kertoi Annalle.

– Ajattelen, että kaikki mikä minussa on hyvää, on jollain tavalla lasteni ansiota. He ovat koulineet minusta sellaisen kuin olen.

Ruokaa unohtamatta

Onnen ja kiitosten lisäksi Hannan uusimmassa Instagram-päivityksessä puhutaan myös ruoasta – tietenkin. Hanna on tunnettu kokki ja ruokakirjailija. Myös Joonas on intohimoinen ruoanlaittaja.

Hannan Instagram-seuraajat ovat saaneet katsella kuvia Joonaksen loihtimista pasta-annoksista.

”Oon tilannut synnytykseen asti päivittäin vaihtuvan pastan, tämä se on sitä hyvää elämää”, Hanna kirjoitti viime kuussa.

Päivityksessään synnytyssairaalastakin hän hehkuttaa tarjoiluja:

”Söin perhehuoneessa elämäni maukkaimman keitetyn kananmunan pahvimukista ja karjalanpiirakoita suolakurkuilla. Lounaan jälkkärinä oli lämmin marjaisa paistos vaniljavaahdolla. Oi taivas!”

.
X