Julkkikset

He ovat Annan vuoden 2018 parhaat bloggaajat! Annan ja Kaksplussan blogipäivät huipentuivat palkintojen jakamiseen

Annan ja Kaksplussan blogipäivät toivat yhteen Otavamedian bloggaajat Helsingin Pasilaan. Blogipäivässä palkittiin Annan Vuoden 2018 paras blogi, Paras kaupallinen yhteistyö 2018 sekä Vuoden nousija 2018.
20.11.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: OM-arkisto, Aino Haaparanta, Katri Koskinen

Annan ja Kaksplussan ensimmäiset yhteiset blogipäivät huipentuivat palkintojen jakamiseen perjantaina 16. marraskuuta 2018 Helsingin Pasilassa. Toimitus valitsi Annan bloggaajista Vuoden blogin ja Vuoden nousijan. Lisäksi Otavamedian natiivituotanto valitsi kaupallisesta yhteistyöstä palkittavan blogin.

– Valinta oli vaikea! Annan bloggaajat ovat löytäneet hienosti oman äänensä sekä rakentaneet omaa brändiään monikanavaisesti hyödyntäen kuvien, videoiden ja podcastien tuomia mahdollisuuksia, Annan digituottaja Aino Haaparanta sanoo.

Toimitus painotti voittajien valinnoissa pitkäjänteistä työtä, joka näkyy lukijoille mielenkiintoisina, viihdyttävinä ja ajatuksia herättävinä postauksina sekä yhteistyökumppaneille hyvin hoidettuina yhteistöinä.

– Voimme aidosti sanoa olevamme ylpeitä bloggaajiemme Anna.fi:n sivustolle tuomasta arvosta: mikrovaikuttajat ovat trendien kärjessä ja puheenaiheiden perässä, mutta ennen kaikkea lukijoita varten.

Annan blogipäivä 2018

Annan ja Kaksplussan blogipäivät pidettiin 16. marraskuuta 2018 Helsingin Pasilassa.

Annan blogipäivä 2018

Annan bloggaajat, Endorfiinikoukussa-blogin Elina Hovinen , Too big to be me -blogin Anna Liljeroos sekä Sara Parikka (takana), yhdessä Kaksplussan bloggaajien kanssa blogipäivässä.

Annan Vuoden blogi 2018: Sara Parikka

Sara Parikka

Annan Vuoden blogi 2018 on Sara Parikka.

Tuomariston perustelut:Sara Parikka on hyväntuulinen, lempeä ja lämmin, kotoisa blogi, jossa kaikki viihtyvät – vuorovaikutus lukijoiden kanssa toimii. Tämän voi havaita jo pelkästään siitä, kun lukee hänen postauksiensa alla käytävää keskustelua.

Sara Parikka on onnistunut rakentamaan brändistään oman näköisensä ja kuuloisensa. Yhtenä suurena tekijänä tässä ovat kauniit valokuvat, jotka luovat blogiin omanlaisensa tunnelman.

Sara Parikan brändi myös näkyy hienosti monikanavaisesti. Hänellä on vahva läsnäolo muun muassa Instagramissa ja hän hyödyntää rohkeasti videoita kerronnan tukena.

Sara on myös yhteistöistään hyvällä tavalla tarkka: hän tekee yhteistyöjuttuja, jotka kokee itselleen merkityksellisiksi, jolloin se välittyy aitoutena lukijoille.

Erityismaininta: Pidämme paljon uteliaisuudestasi ja halustasi kokeilla uusia asioita, tästä esimerkkinä Papupata podcast!

Sara Parikan videoterveiset:

 

Annan Vuoden nousija 2018: Glitz & Glam

Tuomariston perustelut:Glitz & Glam tarjoaa asiantuntevaa ja monipuolista sisältöä ihonhoidosta, meikeistä ja hiuksista. Informaatiota on paljon ja kattavasti – esimerkiksi tuotevinkit ja kauneuskikat palvelevat loistavasti lukijoita olemalla samalla sekä opettavaisia että viihdyttäviä.

Aivan erityisesti pidämme Gliz & Glamin 5 parasta -juttusarjasta, joka ilmestyy kerran viikossa. Sitä odotamme aina innolla!

Glitz & Glamin postaukset ovat helppolukuisia ja hyvin rakennettuja. Otsikointi, väliotsikot ja linkit rytmittävät hyvin tarinaa. Blogin kuvat taas tukevat viestiä mainiosti.

Myös kaupalliset yhteistyöt sujuvat Glitz & Glamilta mainiosti.”

Erityismaininta: Mielellämme näkisimme lisää vinkkivideoita!

Glitz & Glam -blogin Minnan videoterveiset:

 

Annan Paras kaupallinen yhteistyö 2018: Xenia’s Day

Xenia Bio Luvil

Annan bloggaaja Xenia sai Vuoden kaupallinen yhteistö 2018 -palkinnon.

Asiakas: Bio Luvil

Tuomariston perustelut:Xenia’s Day osoitti poikkeuksellista heittäytymistä kampanjalle. Hän oli alusta asti ennakkoluulottomasti mukana kampanjan eri mainosmuodoissa.

Xenia nousi koko kampanjan keulakuvaksi omalla raikkaalla ja helposti lähestyttävällä tyylillään, joka vaikutti yleisöön erittäin postiivisesti.”

Xenia’s Day -blogin Xenian videoterveiset:

 

Kaksplussan blogivoittajat löydät puolestaan täältä.

Onnea kaikille voittajille!

Lue myös

Suosittelemme