Julkkikset

Heidi Klumin raastava rakkauselämä: lapsensa hylännyt isä, perheonnea ja pettämistä

Muotialan vaikuttaja Heidi Klumin kiemurainen rakkauselämä on sisältänyt useita suhteita. Heidin esikoisen miljonääri-isä jäi kiinni pettämisestä heti raskausuutisen julkitulon jälkeen.
20.9.2017 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: All Over Press, BAUER-GRIFFIN.COM, BuzzFoto.com, Stefano Della Porta/CIAO PIX, OM-arkisto

Huippumalli Heidi Klum, 44, on menestynyt niin mallina kuin vaatesuunnittelijanakin. Heidi Klumin Lidlille suunnittelema halpisvaatemallisto villitsi naiset myös Suomessa.

Menestyksen kääntöpuolena Heidi on kokenut vaiherikkaassa rakkauselämässään huippuhetkien lisäksi myös raastavia aallonpohjia.

Ric Pipino

Heidin ensimmäinen aviomies oli australialainen, kuuluisuuksia stailaava Ric Pipino, jonka kanssa Heidi avioitui vuonna 1997. Pari erosi vuonna 2002.

Anthony Kiedis

Heidillä tapaili vuonna 2002 eronsa jälkeen Red Hot Chili Peppers -yhtyeen laulajaa ja keulahahmoa, amerikkalaista muusikko Anthony Kiedisiä. Anthony on kuvaillut hänen ja Heidin suhdetta lyhyeksi mutta intensiiviseksi.

Jay Kay

Heidin on huhuttu seurustelleen brittiläisen Jamiroquai-yhtyeen laulajan, muusikko Jay Kayn kanssa vuonna 2003. Kumpikaan ei ole kuitenkaan ole vahvistanut suhdetta.

Flavio Briatore

Heidi Klum seurusteli entisen formulapomo Flavio Briatoren kanssa vuosina 2003–2004. Heidi kertoi julkisesti odottavansa lasta italialaisen Flavion kanssa vuoden 2003 syksyllä. Samana päivänä, jona Heidi kertoi raskausuutisen, Flavio kuvattiin suutelemassa koruperijätär Fiona Swarovskia. Heidi ja Flavio erosivat pian kuvien julkaisemisen jälkeen, ennen lapsen syntymää.

Flavio ja Heidi erosivat ennen yhteisen lapsensa syntymää.

Seal

Eron jälkeen, vielä raskaana ollessaan, vuonna 2004 Heidi tapasi muusikko Sealin. Sealin kanssa seurustelun aloitettuaan Heidi sopi Flavion kanssa, että Sealista tulee isä Heidin odottamalle lapselle, jonka biologinen isä Flavio on. Heidi synnytti lapsen toukokuussa 2004. Flavio ei ole pitänyt juurikaan yhteyttä biologiseen lapseensa, jonka Seal myöhemmin adoptoi.

Heidin ja Sealin suhde oli vuosia yksi ihailluimpia julkkissuhteita. Pari avioitui vuonna 2005 ja uusi vihkivalansa joka vuosi. Avioliittonsa aikana he saivat kolme yhteistä lasta. Unelmapari kuitenkin erosi vuonna 2012. Kumpikaan ei ole tarkemmin avannut eron syitä ja he ovat edelleen hyvissä väleissä keskenään.

Heidi Klumin raastava rakkauselämä: lapsensa hylännyt isä, perheonnea ja pettämistä

Heidi ja Seal vaikuttivat monesta unelmaparilta. Seal kuvassa Heidin takana oikealla.

Martin Kirsten

Sealista erottuaan Heidi seurusteli vuoteen 2014 asti australialaisen henkivartijansa Martin Kirstenin kanssa. Heidän eroonsa ei liittynyt suurta draamaa. Pariskunnan sisäpiiristä vahvistettiin oitis erouutisen jälkeen, että pari on eronnut ystävinä.

Heidi Klumin raastava rakkauselämä: lapsensa hylännyt isä, perheonnea ja pettämistä

Heidi ja Martin seurustelivat noin puolitoista vuotta.

Vito Schnabel

Heidi alkoi vuonna 2014 tapailla 13 vuotta itseään nuorempaa, taidealalla työskentelevää amerikkalaismies Vito Schnabelia. Tänä vuonna Viton toimista nousi pettämiskohu, kun hänet kuvattiin kesäkuussa Lontoossa suutelemassa vierasta naista. Vito itse kertoi kuvissa olleen naisen olleen ainoastaan perhetuttu, jonka hän hyvästeli ilman taka-ajatuksia. Viimeisimmän tiedon mukaan pari pitää tällä hetkellä taukoa.

Heidi Klumin raastava rakkauselämä: lapsensa hylännyt isä, perheonnea ja pettämistä

Heidin ja Viton yhteinen tie ei ole ollut tasainen.

Lähteet: AltenativeNation.net, Daily Mail, Mirror, People, Ranker, Zimbio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *