Julkkikset

Heidi Sohlberg meni naimisiin – helikopteriyllätys oli vain yksi häiden monista kohokohdista!

Heidi Sohlberg ja Jarkka Pikkarainen saivat viikonloppuna toisensa! Häitä komisti hyvin harvinainen kulkupeli nurmijärveläisissä pidoissa.

Teksti:
Tiia Kailaheimo
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Heidi Sohlberg ja Jarkka Pikkarainen.

Heidi Sohlberg ja Jarkka Pikkarainen saivat viikonloppuna toisensa! Häitä komisti hyvin harvinainen kulkupeli nurmijärveläisissä pidoissa.

Sosiaalinen media täyttyi viime viikonloppuna juhlahumusta, kun Heidi Sohlberg, 41, ja yrittäjäpuoliso Jarkka Pikkarainen, 59, menivät naimisiin.

Monet vieraista jakoivat tunnelmia juhlapäivästä somekanaviinsa, yksi heistä oli Vappu Pimiä. Vapun julkaisemassa kuvassa hän poseeraa onnellisen näköisen morsiamen kanssa.

”Olipa ihana olla mukana todistamassa rakkaan ystävän ja ihanan parin avioitumista”, Vappu iloitsee ja onnittelee Nurmijärvellä avioitunutta pariskuntaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Häävieraiden joukosta löytyy myös joukko muita tunnettuja nimiä. Heidin jakamat Instagram-tarinat paljastavat, että häissä kuultiin niin iskelmälaulaja Saija Tuupasen kuin Sami Hedberginkin laulua, ja kaasoina olivat Joanna Kuvaja ja Satu Tuomisto.

Vappu kertoo julkaisussaan myös, mistä häiden tarjoilut olivat peräisin:

”Vitsit mitkä ruoat, jotka Heidin isä & co olivat kaiken alusta asti itse valmistaneet!”

Häissä oli kaksi muutakin erikoisempaa yksityiskohtaa: Heidin hääkenkiä koristi Tampereen Ilveksen logo, ja häissä pörräsi häävieraiden jakamissa kuvissa jopa helikopteri, jonka kyydissä morsiuspari Ilta-Sanomien mukaan saapui.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tampereen Ilves (@ilveshockey) jakama julkaisu

Ei tule hirmumorsianta

Ennen häitä Heidi kertoi Annalle, ettei hänestä tule bridezillaa.

–  Ehkä ikä ja kokemus auttaa ottamaan rennommin. On minulla hommaa, mutta ajattelen että turha stressata, kaikki järjestyy kyllä, Heidi pohti tuolloin.

Heidi iloitsi myös positiivista palautetta, jota sosiaalisesta mediasta oli tulvinut.

– Moni on laittanut kanavissani viestiä, että olemme antaneet toivoa. Rakkauden voi vielä löytää, oli sitten ollut sairautta tai pidempään sinkkuna. Useimmiten viestiä laittavat keski-ikäiset 40–60-vuotiaat naiset. Että hyviä miehiä vielä on.

Heidi erosi viisi vuotta sitten tyttäriensä isästä, ja on kertonut avoimesti rintasyövästään sekä sinkkuelämän haasteista.

Myös Jarkka muisteli reilu vuosi sitten lomamatkalla tapahtunutta kosintaa.

–  Kyllä silloin jännitti, ihan hel…i! Olen ehkä sillä tavalla vanhanaikainen, että naimisiinmeno tuntuu tärkeältä, määrätynlaiselta sitoutumiselta. On upeaa, että voi tässä vaiheessa sitoutua, Jarkka hehkutti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Heidi Sohlberg (@heidisohlberg) jakama julkaisu

X