Julkkikset

Heidi Sohlbergin oivaltava vessapaperitreeni osoittaa, että tehokas jumppa onnistuu hyvin myös kotioloissa – katso video!

Heidi Sohlberg näyttää Instagramissa, miten jumppaaminen onnistuu kotona myös ilman varsinaisia jumppavälineitä. Katso video Heidin hauskasta vessapaperitreenistä.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Om-Arkisto

Heidi Sohlberg näyttää, miten hyödynnät kotitreenissä esimerkiksi vessapaperirullia.

Heidi Sohlberg näyttää Instagramissa, miten jumppaaminen onnistuu kotona myös ilman varsinaisia jumppavälineitä. Katso video Heidin hauskasta vessapaperitreenistä.

Kuntosalit ja jumpat ovat sulkeneet ovensa koronavirusepidemian takia, mutta onneksi treeni onnistuu hyvin myös kotioloissa. Tämän osoittaa muun muassa juontaja Heidi Sohlberg.

Instagram-tililleen lataamassaan videossa Heidi näyttää, kuinka kotijumppa onnistuu esimerkiksi vessapaperien avulla. Videon yhteyteen Heidi on lisännyt hashtagin #toiletpapertraining eli suomeksi vessapaperitreeni.

Jos kaipaat lisää inspiraatiota, kokeile myös näitä Annan kotitreenejä, joiden avulla saat lihakset töihin kotioloista käsin tehokkaasti ja ilman välineitä.

Hyvinvointia ja terveyttä

Viime joulukuussa Heidi kertoi Annan haastattelussa asettaneensa vuodelle 2020 tavoitteita muun muassa elämäntaparemontin suhteen. Taustalla on vuoden 2016 kesällä todettu rintasyöpä, josta toivuttuaan Heidi on kertonut saaneensa motivaatiota keskittyä entistä enemmän hyvinvointiinsa.

– Haluaisin voida paremmin. Tässä on kuitenkin sairaus ja avioero alla. Olen unohtanut pitää itsestäni huolta fyysisesti, sillä olen keskittynyt henkiseen hyvinvointiin. Uskon, että ensi vuonna keskityn itseeni, Heidi kertoi Annalle tuolloin.

Heidi Sohlberg toivoo vuodelta 2020 terveyttä ja hyvinvointia.

Lue myös: 

Joogaa kotona! Listasimme parhaat joogatutoriaalit, joiden avulla joogaat tehokkaasti ja helposti omassa olohuoneessasi

Kiinteät käsivarret kotitreenillä! Helppo 5 teholiikkeen kiinteytysohjelma kehonpainolla

Kiinteyttävä kotijumppa – rasvaa polttava kotitreeni aloittelijalle

X